ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ουίλιαμ και Χάρι ακολουθούν το φέρετρο της βασίλισσας – 25 χρόνια πριν η ίδια σκηνή στην κηδεία της μητέρας τους (φωτο)

Ο πατέρας τους, ο βασιλιάς Κάρολος, βρισκόταν ακριβώς μπροστά τους

Ουίλιαμ και Χάρι ακολουθούν το φέρετρο της βασίλισσας – 25 χρόνια πριν η ίδια σκηνή στην κηδεία της μητέρας τους (φωτο)

Οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι, περπατώντας πλάι-πλάι, ακολούθησαν την πομπή που μεταφέρει το φέρετρο της γιαγιάς τους, της βασίλισσας Ελισάβετ, στο βρετανικό κοινοβούλιο, μια σκηνή που θύμισε εκείνη, πριν από 25 χρόνια, όταν περπατούσαν πίσω από το φέρετρο της μητέρας τους, της πριγκίπισσας Νταϊάνας. 26191026 26191028__1_

Τα δυο αδέλφια, η σχέση των οποίων είναι τεταμένη τα τελευταία χρόνια, συμμετείχαν στη σιωπηλή πομπή από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ μέχρι το Γουεστμίνστερ, όπου τίθεται σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της βασίλισσας για τέσσερις ημέρες, μέχρι την κηδεία της, την Δευτέρα.

Ο πατέρας τους, ο βασιλιάς Κάρολος, βρισκόταν ακριβώς μπροστά τους, μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά της Ελισάβετ. Η βασιλική σύζυγος Καμίλα, η σύζυγος του διαδόχου Ουίλιαμ, Κέιτ, η πριγκίπισσα της Ουαλίας και η σύζυγος του Χάρι, η δούκισσα του Σάσεξ Μέγκαν, θα μεταβούν στο Γουεστμίνστερ με αυτοκίνητο.

Δείτε φωτογραφίες από την κηδεία της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.