ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ουκρανία: Συνελήφθη ο γενικός διευθυντής του πυρηνικού σταθμού της Ζαπορίζια

«Υποχρεώθηκε να βγει από το αυτοκίνητο και, με δεμένα τα μάτια του, οδηγήθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση»

Ουκρανία: Συνελήφθη ο γενικός διευθυντής του πυρηνικού σταθμού της Ζαπορίζια

Ρωσική περίπολος συνέλαβε τον γενικό διευθυντή του πυρηνικού σταθμού της Ζαπορίζια, όπως ανακοίνωσε η κρατική εταιρεία που είναι υπεύθυνη για το εργοστάσιο.

Ο Ιχόρ Μουράσοφ συνελήφθη ενώ μετέβαινε, από το μεγαλύτερο πυρηνικό σταθμό της Ευρώπης, στην πόλη Ενερχοντάρ χθες, Παρασκευή, γύρω στις 4 μ.μ. (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας), ανέφερε σε δήλωσή του ο επικεφαλής της Energoatom Πέτρο Κοτίν.

«Υποχρεώθηκε να βγει από το αυτοκίνητο και, με δεμένα τα μάτια του, οδηγήθηκε προς άγνωστη κατεύθυνση», έγραψε ο Κοτίν στην εφαρμογή μηνυμάτων Telegram, προσθέτοντας πως μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει τίποτε γνωστό για την τύχη του Μουράσοφ.

Ο Μουράσοφ «έχει την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για την πυρηνική ασφάλεια» του σταθμού και η κράτησή του «θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των επιχειρήσεων του μεγαλύτερου σταθμού πυρηνικής ενέργειας της Ουκρανίας και της Ευρώπης», τόνισε ο Κοτίν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ίδιος κάλεσε τις ρωσικές δυνάμεις να «σταματήσουν αμέσως τις ενέργειες πυρηνικής τρομοκρατίας έναντι της διαχείρισης και του προσωπικού» του σταθμού και να απελευθερώσουν τον Μουράσοφ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.