
Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στις 3 τα ξημερώματα σε δημαρχείο του Παρισίου, με τις φλόγες να «τυλίγουν» το μέρος στη διεύθυνση του 12ου διαμερίσματος.
Τμήματα και σημαντικοί χώρου του ιστορικού κτηρίου, το οποίο είναι χτισμένο από το 1876, στο Παρίσι, παραδόθηκαν στις φλόγες, με τις εικόνες που έκαναν τον γύρο του Διαδικτύου, να θυμίζουν την επίσης καταστροφική πυρκαγιά στην Παναγία των Παρισίων, το 2019.
Σύμφωνα με γαλλικά μέσα, οι φλόγες κατέκαψαν τον πυργίσκο στην κορυφή του ιστορικού κτιρίου, σε ύψος 35 μέτρων και εκφράζονται φόβοι για κατάρρευση.
Για ώρες, η πυροσβεστική έδινε μάχη με τις φλόγες και τελικά, σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα, η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο λίγο πριν από τις 7 το πρωί της Δευτέρας (27/01).
Δείτε το σχετικό βίντεο:
Paris: un violent incendie s’est déclaré à la mairie du 12e arrondissement, la flèche de l’édifice menace de s’effondrer pic.twitter.com/qFtuxl3dgc
— BFM Paris Île-de-France (@BFMParis) January 27, 2025
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.