ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παρίσι: Μαχαίρωσαν φοιτήτρια μέσα σε πανεπιστήμιο (βίντεο)

Ο δράστης, ο οποίος ετράπη σε φυγή, συνελήφθη λίγα λεπτά αργότερα από την αστυνομία και τέθηκε υπό κράτηση

Παρίσι: Μαχαίρωσαν φοιτήτρια μέσα σε πανεπιστήμιο (βίντεο)

Σε κατάσταση τρόμου βρέθηκαν φοιτητές και καθηγητές του γαλλικού Πανεπιστημίου Paris Cité. Όλα πάγωσαν όταν μπροστά στα μάτια τους άγνωστος άνδρας μαχαίρωσε νεαρή φοιτήτρια, η οποία δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Le Figaro», οι συμφοιτητές και οι καθηγητές της δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν τι συνέβη καθώς το σκηνικό μαχαιρώματος εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια τους.

H κοπέλα μαχαιρώθηκε καθώς έβγαινε από το ασανσέρ του πανεπιστημίου. Ο δράστης, ο οποίος ετράπη σε φυγή, συνελήφθη λίγα λεπτά αργότερα από την αστυνομία και τέθηκε υπό κράτηση.

Οι αρχές διενεργούν έρευνα στην περιοχή γύρω από το Πανεπιστήμιο Paris Cité, ενώ η επίθεση με μαχαίρι έγινε μέσα στην πανεπιστημιούπολη Saint-Germain-des-Prés.

Από την πλευρά της, η Εισαγγελία του Παρισιού δήλωσε στην εφημερίδα «Le Figaro» ότι έχει ξεκινήσει έρευνα για «απόπειρα ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως» την οποία έχει αναλάβει το 3ο τμήμα της δικαστικής αστυνομίας (DPJ) στο Παρίσι.

O 7ος όροφος του κτιρίου παραμένει αποκλεισμένος από τις αρχές, όπως ανακοίνωσε το γαλλικό πανεπιστήμιο σε ανακοίνωσή του στο Twitter, προσθέτοντας ότι στην πανεπιστημιούπολη έχει σπεύσει ομάδα ψυχολογικής υποστήριξης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.