ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Πατέρας καταδικάστηκε για τον θάνατο του βρέφους του – Ήθελε να ζει μόνο με τον φως του ήλιου

Το 1 μήνα βρέφος πέθανε από υποσιτισμό

Πατέρας καταδικάστηκε για τον θάνατο του βρέφους του – Ήθελε να ζει μόνο με τον φως του ήλιου

Ένας άνδρας από την Ρωσία καταδικάστηκε σε 8 χρόνια φυλάκισης καθώς απαίτησε το νεογέννητο βρέφος του να ζήσει μόνο με το φως του ηλίου και πέθανε από υποσιτισμό.

Η περίεργη υπόθεση του μόλις ενός μηνών Κόσμος συγκλονίζει γιατί οι γονείς του, Maxim Lyutyi και Oxana Mironova δεν το τάιζαν επαρκώς με αποτέλεσμα τον υποσιτισμό του βρέφους.

Ο 44χρονος πατέρας έκανε τα πράγματα ακόμη χειρότερα αφού πήρε το παιδί από τη μητέρα του για μια ολόκληρη ημέρα, «ρίχνοντάς του κρύο νερό για να τον σκληρύνει», όπως αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων Mash.

Ακόμη και με τα προβλήματα που εμφάνισε το μωρό, οι γονείς δεν απευθύνθηκαν σε κάποιον γιατρό και τελικά το παιδί κατέληξε από εξάντληση και πνευμονία, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail.

Ο πατέρας προκάλεσε «εσκεμμένη πρόκληση σοβαρής σωματικής βλάβης» στον Κόσμο, επιμένοντας ότι το μωρό θα έπρεπε να τρέφεται κυρίως από το φως του ηλίου, ακούστηκε στο δικαστήριο στο Σότσι.

Ο ίδιος προσπάθησε να ρίξει το φταίξιμο στην μητέρα του βρέφους κατηγορώντας την για θέματα υγείας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Στο δικαστήριο είχε πει νωρίτερα ότι ήθελε να μεγαλώσει το νεογέννητο παιδί με τη διατροφή prana-τροφής – μια δίαιτα στην οποία οι άνθρωποι παραμένουν χωρίς τροφή και νερό για μεγάλο χρονικό διάστημα και «τρέφονται από τον ήλιο».

Κατηγορήθηκε για το ότι απαγόρευσε στη μητέρα να θηλάσει το παιδί, και περιγράφηκε ως «ριζοσπαστικός φανατικός της ωμοφαγίας»

«Ήθελε να πειραματιστεί στο παιδί, να το τρέφει κυρίως με τον ήλιο, και στη συνέχεια να το διαφημίσει σε άλλους ως έναν τρόπο διατροφής» τόνισε μια πηγή.

Η μητέρα της Oxana κατηγόρησε τον Lyutyi ότι ανήκει σε μια σέχτα.

«Δεν ήθελα η κόρη μου να είναι σε αυτήν τη σέχτα, της είπα ότι ήταν τρελός, αλλά δεν με άκουγε. Η Oxana έζησε εκεί σαν ένα πειραματόζωο. Κάθε φορά έγινε ψυχρότερη προς εμένα… Ήταν η σκλάβα του» ανέφερε η ίδια.

Κάποιοι άλλοι συγγενείς της μητέρας εξήγησαν πως ο Lyutyi δεν της επέτρεπε να το θηλάζει και πως εκείνη το έκανε κρυφά.

Ο Lyutyi ξεγέννησε το παιδί στο σπίτι, αρνούμενος να αφήσει την Oxana να πάει σε μαιευτήριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η μητέρα έχει ήδη καταδικαστεί σε δύο χρόνια κοινωφελούς εργασίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.