ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πενσυλβάνια: Γονείς κατηγορούνται ότι κρατούσαν κλειδωμένη την 6χρονη κόρη τους – Την έγδυσαν και την έβαλαν σε κλουβί σκύλου 

«Την τιμωρούσαν εάν έφευγε από αυτό το κλουβί για να πάει να βρει λίγο φαγητό»

Πενσυλβάνια: Γονείς κατηγορούνται ότι κρατούσαν κλειδωμένη την 6χρονη κόρη τους – Την έγδυσαν και την έβαλαν σε κλουβί σκύλου 

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στην Πενσυλβάνια όπου ο 37χρονος Τζέικομπ Γουίλιαμ Γουέι και η 33χρονη Μίμι Ανν Φροστ κατηγορούνται ότι κρατούσαν κλειδωμένη την εξάχρονη κόρη τους, μάλιστα γυμνή σε κλουβί σκύλου, δίνοντάς της σκυλοτροφή.

Ο γονείς είναι αντιμέτωποι με πολλές κατηγορίες, μεταξύ των οποίων κακοποίηση.

Η έρευνα ξεκίνησε στις 6 Φεβρουαρίου, όταν αστυνομικοί επισκέφθηκαν το σπίτι του ζευγαριού.

Όταν έφτασαν, βρήκαν το σπίτι σε άθλια κατάσταση, γεμάτο σκουπίδια.

Ο πατέρας του παιδιού κάλεσε αρχικά ασθενοφόρο αφότου η 6χρονη κόρη του υπέστη κρίση όταν ένα από τα άλλα παιδιά, που ζούσαν στο σπίτι, προσπάθησε να την κάνει μπάνιο. Τα παιδιά είπαν στους αξιωματούχους ότι η 6χρονη ζούσε σε κλουβί σκύλου και πως τη χτυπούσαν με μια σκούπα.

Μάλιστα, ο πατέρας δεν επέτρεψε στους αστυνομικούς να μπουν μέσα και οδήγησε ο ίδιος την 6χρονη εκτός σπιτιού. Το σώμα του μικρού κοριτσιού ήταν γεμάτο με ανοιχτές πληγές. Όταν έφτασε στο νοσοκομείο, διαπιστώθηκε πως υπέφερε από υποθερμία.

«Το κορίτσι έμενε σε αυτό το κλουβί γυμνό χωρίς φαγητό. Την τιμωρούσαν εάν έφευγε από αυτό το κλουβί για να πάει να βρει λίγο φαγητό», δήλωσε ο εισαγγελέας και πρόσθεσε πως υπάρχουν ενδείξεις ότι «τουλάχιστον μερικά» από τα άλλα παιδιά συμμετείχαν στην κακοποίηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αστυνομία βρήκε οκτώ σκυλιά και δύο γάτες στο σπίτι, το οποίο περιέγραψε ως «τρελοκομείο» στα δικαστικά έγγραφα. Σύμφωνα με την ποινική καταγγελία, το κορίτσι είπε σε ψυχολόγο ότι την ανάγκαζαν να τρώει σκυλοτροφή και να κοιμάται στο κλουβί κάθε βράδυ. Εκτός από τα χτυπήματα, είπε πως ο πατέρας της την πυροβόλησε στα πόδια με αεροβόλο όπλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.