ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

Πενσυλβάνια: Η στιγμή που έκρηξη σε σπίτι σκοτώνει τουλάχιστον τέσσερις ανθρώπους

Μετά την έκρηξη, η περιοχή θύμιζε βομβαρδισμένο τοπίο ενώ ξέσπασε και μεγάλη φωτιά

Πενσυλβάνια: Η στιγμή που έκρηξη σε σπίτι σκοτώνει τουλάχιστον τέσσερις ανθρώπους

Στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ, το Σάββατο (12/8), τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και ένα σπίτι «διαλύθηκε» από έκρηξη.

Μετά την έκρηξη στο σπίτι στην Πενσυλβάνια, η περιοχή θύμιζε βομβαρδισμένο τοπίο ενώ ξέσπασε και μεγάλη φωτιά με αποτέλεσμα ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής να σπεύσουν στο σημείο.

Η έκρηξη κατέστρεψε τρία σπίτια και προκάλεσε ζημιές σε τουλάχιστον δώδεκα άλλα, ανέφεραν οι αρχές, όπως μεταδίδει το CBS NEWS.

Δείτε βίντεο:

Ο Ράφαλ Κολανκόφσκι, που μένει λίγο πιο κάτω από το σπίτι όπου σημειώθηκε η έκρηξη από την οποία έσπασαν τα τζάμια του σπιτιού του ενώ ο ίδιος και η γυναίκα του έπεσαν στο έδαφος, δήλωσε: «Είναι απλά τραγικό, εννοώ, μοιάζει με εμπόλεμη ζώνη, μοιάζει σαν μια βόμβα να χτύπησε τη γειτονιά μας και είναι απλώς ατυχές. Ήμουν μόλις χθες με μερικούς από τους γείτονες και τώρα συμβαίνει αυτό».

Λίγο πριν τις 10:30 π.μ. (τοπική ώρα), έγινε κλήση στο 911 ότι σπίτια καίγονταν λόγω έκρηξης. Οι αξιωματικοί και οι πυροσβέστες έφτασαν στο σημείο και βρήκαν «άνθρωπους παγιδευμένους κάτω από τα συντρίμμια», ανέφεραν αξιωματούχοι της κομητείας Allegheny.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η έκρηξη έγινε σε σπίτι στη γειτονιά της περιοχής Plum Borough στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ. Στο μεταξύ, τα αίτια της έκρηξης δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά και για αυτό έχει ξεκινήσει έρευνα, όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό κανάλι FoxNews που ανέφερε ότι η περιοχή μοιάζει με «πολεμική ζώνη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.