ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Πέντε πληροφορίες που ίσως δεν γνώριζες για τον Bruce Lee

Εκτός από τις πολεμικές τέχνες, λάτρευε και τον χορό

Πέντε πληροφορίες που ίσως δεν γνώριζες για τον Bruce Lee

Ο Bruce Lee ήταν ιδρυτής της πολεμικής τέχνης Τζιτ Κουν Ντο ωστόσο κάποιες πληροφορίες για τον ίδιο δεν είναι πολύ γνωστές.

Δείτε αναλυτικά:

1. Εκτός από τις πολεμικές τέχνες, λάτρευε και τον χορό. Είχε και κερδίσει μάλιστα και βραβείο στα 18 του.

2. Η τρίτη μεγάλη του αγάπη ήταν η φιλοσοφία. Ο ίδιος είχε γραφτεί στο πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον, όπου και παρακολούθησε μαθήματα με σχετικό αντικείμενο.

3. Υπήρχε ένα συνθηματικό για να ξεκινήσει κάποιος μάχη μαζί του. Όποιος, λοιπόν το ήθελε έπρεπε να σταθεί μπροστά του και να χτυπήσει το πόδι του με δύναμη στο έδαφος ώστε να δώσει το σύνθημα.

4. Ο Bruce Lee είχε και γερμανικές ρίζες. Η γιαγιά του Bruce Lee από την πλευρά της μητέρας του ήταν μισή Γερμανίδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

5. Η τελευταία ταινία του Bruce Lee περιλαμβάνει πλάνα από την κηδεία του μιας και πέθανε ενώ τα γυρίσματα ήταν σε εξέλιξη. Έτσι αποφασίστηκε να… σκοτώσουν το ρόλο και να παίξουν και αληθινά πλάνα κηδείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.