ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Περιπέτεια για Ιταλό τουρίστα στην Ινδονησία – Απελάθηκε γιατί έκανε σεξ στη μέση του δρόμου στο Μπαλί

Ο 35χρονος μπήκε στη «μαύρη λίστα» καθώς η πράξη του καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας

Περιπέτεια για Ιταλό τουρίστα στην Ινδονησία – Απελάθηκε γιατί έκανε σεξ στη μέση του δρόμου στο Μπαλί

Ένας 35χρονος τουρίστας από την Ιταλία απελάθηκε από την Ινδονησία και μπήκε σε «μαύρη λίστα» για να μην επιστρέψει, μετά από βίντεο κάμερας ασφαλείας στο οποίο καταγράφηκε ο Ιταλός να κάνει σεξ έξω από ένα σπίτι στην πόλη Σεμινιάκ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας ο άνδρας θα μείνει αρχικά για έξι μήνες στην «μαύρη λίστα» ενώ δεν αποκλείεται η απόφαση αυτή να επεκταθεί και για άλλα εξάμηνα.

Ο 35χρονος, ο οποίος διέμενε σε ξενοδοχείο στην πόλη Κούτα είχε βγει για ποτό το βράδυ της 9ης Σεπτεμβρίου όταν φέρεται να συνάντησε μια γυναίκα με την οποία αργότερα έκανε σεξ στη μέση του δρόμου.

Το παράνομο ζευγάρι πρόδωσαν τα γαυγίσματα ενός σκύλου με τον ιδιοκτήτη του να εντοπίζει τον Ιταλό και την γυναίκα να κάνουν σεξ έξω από το σπίτι του. «Αρχικά νόμισα ότι κάποιος ουρούσε εξω από το σπίτι μου αλλά η κάμερα ασφαλείας έδειξε ότι έκαναν σεξ» δήλωσε η σύζυγός του.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι η γυναίκα είναι από την Ινδονησία αλλά δεν συνελήφθη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αρχές της χώρας έδωσαν στη δημοσιότητα μόνο τα αρχικά του 35χρονου Ιταλού (LS) ανακοινώνοντας ότι ο τουρίστας έφυγε με πτήση των Malaysia Airlines με πρώτο προορισμό τη Μαλαισία από όπου με πτήση των Qatar Airways έφτασε στη Ντόχα του Κατάρ και από εκεί στην Ιταλία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.