ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πέθανε 36χρονη πορνοστάρ μετά από σηψαιμία -Εξερράγη το εμφύτευμα στο στήθος της (φώτο – βίντεο)

Πέθανε μόλις δύο εβδομάδες μετά το θάνατο του συντρόφου της

Πέθανε 36χρονη πορνοστάρ μετά από σηψαιμία -Εξερράγη το εμφύτευμα στο στήθος της (φώτο – βίντεο)

Σε ηλικία 36 ετών άφησε την τελευταία της πνοή η πορνοστάρ Σόφι Άντερσον.

Μόλις δύο εβδομάδες πριν, είχε πεθάνει ο σύντροφος της, Όλιβερ Σπέντινγκ.

Η Άντερσον, μητέρα 4 παιδιών, εργαζόταν ως ηθοποιός σε ταινίες ενηλίκων από το 2017 και ισχυριζόταν ότι είχε κοιμηθεί με δεκάδες χιλιάδες άνδρες. Είχε μάλιστα, ταξιδέψει στις ΗΠΑ, για να βάλει τεράστια εμφυτεύματα σιλικόνης.

Τον περασμένο Μάρτιο, η πορνοστάρ από το Μπερκσάιρ, έδωσε μάχη για τη ζωή της, λόγω σηψαιμίας που προκλήθηκε όταν ένα από τα αριστερά εμφυτεύματα στήθους της μολύνθηκε και αργότερα εξερράγη.

Η Άντερσον έγινε γνωστή μετά από ένα βίντεο με την συνάδερφό της Ρεμπέκα Μορ το 2018. Η Μορ αποχαιρέτισε χθες τη φίλη της με μια ανάρτηση στο Instagram, «Είμαι συντετριμμένη ακούγοντας τα απαίσια νέα του θανάτου της Σόφι. Μοιραστήκαμε μερικές καταπληκτικές στιγμές μαζί και έτσι θα τη θυμάμαι.

Τη ζωηρή, αστεία, καλόκαρδη ψυχή που ήταν εξωφρενική εξωτερικά αλλά και τόσο ευγενική πίσω από τις κλειστές πόρτες.

Ήμασταν τόσο κοντά και μοιραστήκαμε μαζί μια τρελή εποχή που ήταν εντελώς μοναδική για εμάς. Έτσι θα τη θυμάμαι.

Αυτό είναι τόσο τραγικό, αλλά ξέρω ότι τώρα αναπαύεσαι. Θα σε αγαπώ πάντα και θα έχω μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου».

Ένας χρήστης του X έγραψε: «RIP Σόφι Άντερσον. Οι τελευταίοι μήνες της ζωής της ήταν σαφώς τόσο δύσκολοι. Της τηλεφώνησα πριν από λιγότερο από ένα μήνα και προς έκπληξή μου απάντησε και ήταν τόσο ευγνώμων.

Αυτή και η Ρεμπέκα έφεραν το πορνό στο mainstream – και γέλιο σε πολλούς. Καληνύχτα Σοφί».

Ο θάνατος της Άντερσον έρχεται μόλις δύο εβδομάδες μετά την απώλεια του συντρόφου της, επίσης πορνοστάρ, ο οποίος έπαιζε στην ποδοσφαιρική ομάδα Croydon FC.

Η αιτία θανάτου του Σπέντινγκ – ο οποίος χρησιμοποιούσε το όνομα Νταμιάν Όλιβερ στην βιομηχανία πορνό – δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.