Θυμάστε τα ελληνικά «Πάτριοτ»; Ε, ξεχάστε τα!

Πέθανε στην Αλάσκα: Πρώτα σκότωσε τον πρώην πεθερό του – Αποπειράθηκε να δολοφονήσει και την πρώην σύζυγό του

Ο Matthew Thomas Becker εντοπίστηκε νεκρός 24 χιλιόμετρα μακριά από εκεί που εντοπίστηκε η σορός του πεθερού του

Πέθανε στην Αλάσκα: Πρώτα σκότωσε τον πρώην πεθερό του – Αποπειράθηκε να δολοφονήσει και την πρώην σύζυγό του

Σοκ προκαλεί ο θάνατος του 61χρονου κωμικού, Matthew Thomas Becker, ο οποίος, πριν καταλήξει, σκότωσε τον πατέρα της πρώην συζύγου του, ενώ, αργότερα, αποπειράθηκε να σκοτώσει και την ίδια.

Το πρωί της Κυριακής (15/3/2026), οι αστυνομικοί εντόπισαν τη σορό του 61χρονου Matthew Thomas Becker σε μια δασώδη περιοχή κοντά στο κάμπινγκ Eagle River, περίπου 15 μίλια από το σημείο όπου βρέθηκε το σώμα του πεθερού του, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση της αστυνομίας.

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που επικαλείται το Arizona’s Family, ο Becker επιχείρησε επίσης να σκοτώσει την πρώην σύζυγό του, η οποία επέζησε από τους πυροβολισμούς.

Η γυναίκα είχε φτάσει στο κομμωτήριό της στο Άνκορατζ το Σάββατο (14/3) και δεν μπορούσε να μπει μέσα, καθώς η κλειδαριά είχε παραβιαστεί, σύμφωνα με τα έγγραφα. Τότε ήταν που ο Becker πετάχτηκε έξω από ένα αυτοκίνητο και άρχισε να την πυροβολεί.

Κατάφερε να διαφύγει και να κρυφτεί πριν καλέσει την αστυνομία, σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία. Είπε στις αρχές ότι ανησυχούσε για τον πατέρα της, γεγονός που τους οδήγησε να ελέγξουν το σπίτι, όπου βρήκαν το πτώμα του.

Η έκταση των τραυμάτων της γυναίκας δεν έγινε άμεσα γνωστή.

Ο Becker είχε πρόσφατα διαγνωστεί με καρκίνο τελικού σταδίου, όπως δήλωσε ο αδελφός του. Ήταν stand-up κωμικός και ιδιοκτήτης του comedy club Chuckleheads στο Bisbee της Αριζόνα, όπως αναφέρει το Arizona’s Family.

Το comedy club εξέδωσε ανακοίνωση την Τρίτη, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του Clark και καταδικάζοντας τις πράξεις του Becker, τον οποίο χαρακτήρισαν «πολύπλοκη προσωπικότητα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.