Πιλότος «κρεμάστηκε» από το παράθυρο του αεροπλάνου για να πιάσει κινητό επιβάτη (βίντεο)

Η εξυπηρέτηση πελατών στα καλύτερά της

Πιλότος «κρεμάστηκε» από το παράθυρο του αεροπλάνου για να πιάσει κινητό επιβάτη (βίντεο)

Πιλότος πτήσης της Southwest Airlines φαίνεται ότι παίρνει πολύ σοβαρά την εξυπηρέτηση των αναγκών των επιβατών καθώς έφτασε στο σημείο να κρεμαστεί έξω από το παράθυρο του πιλοτηρίου ώστε να πάρει ξεχασμένο κινητό.

Το πλήρωμα παρατήρησε πως ο επιβάτης είχε παρατήσει κάπου το κινητό του, αλλά είχαν ήδη επιβιβαστεί όλοι και είχαν κλείσει οι πόρτες.

Τότε ο κυβερνήτης πρότεινε στο προσωπικό εδάφους να του δώσουν το κινητό από το παράθυρο του πιλοτηρίου.

«Ο καπετάνιος πρότεινε αμέσως στους εργαζομένους στο έδαφος να προσπαθήσουν να πετάξουν το τηλέφωνο προς το μέρος του, ώστε να μπορέσει να το επιστρέψει στον πελάτη» ανέφερε εκπρόσωπος της αεροπορικής.

«Το πλήρωμα εδάφους πήρε το κινητό και ένας πήδηξε για να το πιάσει ο κυβερνήτης και να το δώσει στον επιβάτη».

Δείτε το βίντεο:

Για να φτάσει το κινητό, όμως, έπρεπε να κρεμαστεί από το παράθυρο, κάτι που δεν δίστασε να κάνει.

«Μας αρέσει να βλέπουμε τις προσπάθειες καλής θέλησης των υπαλλήλων μας. Είμαστε ευγνώμονες που βλέπουμε την ομάδα μας να προσπαθεί για να βοηθήσει τους επιβάτες!» συνέχισε ο εκπρόσωπος.

Και, αυτή δεν είναι η μόνη όμορφη είδηση που βλέπει πρόσφατα το «φως» της δημοσιότητας σχετικά με την αεροπορική εταιρεία. Νωρίτερα αυτόν το μήνα, πιλότος έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του στον αέρα.

«Κυρίες και κύριοι, θα ήθελα την προσοχή σας για ένα δευτερόλεπτο» είπε. «Στην πραγματικότητα, είναι η δεύτερη επέτειος από τότε που αρχίσαμε να βγαίνουμε, οπότε θέλω όλοι να την κοιτάξουν και να την φέρουν σε δύσκολη θέση για ένα δευτερόλεπτο». Μετά από μία μικρή παύση ανακοίνωσε πως έχει να κάνει μία πολύ σημαντική ερώτηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πολύ γρήγορα εμφανίστηκε στην καμπίνα, έπεσε στο ένα γόνατο και τής έκανε πρόταση γάμου. Μετά τη θετική απάντηση, ξέσπασαν όλοι σε χειροκροτήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.