ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πλημμύρες στην Ιταλία: Ανέβηκαν σε δέντρα για να σωθούν – Αγωνία για τους 4 αγνοούμενους (φωτό)

Χωρίς ηλεκτροδότηση και χωρίς τηλεφωνικές γραμμές πολλές περιοχές

Πλημμύρες στην Ιταλία: Ανέβηκαν σε δέντρα για να σωθούν – Αγωνία για τους 4 αγνοούμενους (φωτό)

Τουλάχιστον δέκα άνθρωποι βρήκαν το θάνατο στη σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε την περασμένη νύκτα την κεντρική Ιταλία, πλημμυρίζοντας δρόμους και κατοικίες, ανέφεραν μέσα ενημέρωσης, ενώ σε 50 ανέρχονται οι τραυματίες.

Προηγούμενος επίσημος απολογισμός της ιταλικής υπηρεσίας πολιτικής προστασίας έκανε λόγο για επτά νεκρούς.

Επίσης, αγνοείται η τύχη άλλων τεσσάρων ανθρώπων, μεταξύ των οποίων ένα οκτάχρονο παιδί που βρισκόταν με τη μητέρα του μέσα σε αυτοκίνητο. Η μητέρα σώθηκε από τους πυροσβέστες, όμως το ισχυρό ρεύμα του νερού παρέσυρε το παιδί της, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων AGI.

Η περιφέρεια που επλήγη περισσότερο είναι η επαρχία της Αγκώνας, λιμάνι στις όχθες της Αδριατικής, αλλά η κακοκαιρία έπληξε επίσης τη γειτονική περιφέρεια της Ούμπρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην επαρχία της Αγκώνας, πολλές περιοχές παραμένουν χωρίς ηλεκτροδότηση και χωρίς τηλεφωνικές γραμμές ενώ τα σχολεία θα παραμείνουν σήμερα κλειστά στις τοποθεσίες που έχουν πληγεί περισσότερο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.