ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Πλημμύρες στην Νέα Υόρκη: Θαλάσσιο λιοντάρι δραπέτευσε από τον περίβολο ζωολογικού κήπου (βίντεο)

Το τεράστιο ζώο δεν πέρασε ποτέ έξω από τα όρια του ζωολογικού κήπου

Πλημμύρες στην Νέα Υόρκη: Θαλάσσιο λιοντάρι δραπέτευσε από τον περίβολο ζωολογικού κήπου (βίντεο)

Ένα θαλάσσιο λιοντάρι στον ζωολογικό κήπο του Central Park πήρε μια… σύντομη γεύση ελευθερίας την Παρασκευή καθώς έκανε μια βόλτα στα νερά της πλημμύρας και κολύμπησε έξω από τον περίβολο της πισίνας του τη στιγμή που η Νέα Υόρκη αντιμετώπισε σοβαρές πλημμύρες έπειτα από καταρρακτώδη βροχή.

Ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Wildlife Conservation Society, Jim Breheny, δήλωσε ότι το θαλάσσιο λιοντάρι «κατάφερε να κολυμπήσει έξω από την πισίνα του λόγω της πλημμύρας της πλατείας που προκλήθηκε από τις σφοδρές βροχοπτώσεις στη Νέα Υόρκη σήμερα».

«Το προσωπικό του ζωολογικού κήπου παρακολούθησε το θαλάσσιο λιοντάρι καθώς εξερευνούσε την περιοχή πριν επιστρέψει στο οικείο περιβάλλον της πισίνας και στην παρέα των άλλων δύο θαλάσσιων λιονταριών», συνέχισε.

«Τα επίπεδα του νερού έχουν υποχωρήσει και τα ζώα περιέχονται στο έκθεμά τους».

Το θαλάσσιο λιοντάρι δεν πέρασε ποτέ έξω από τα όρια του ζωολογικού κήπου, ο οποίος έκλεισε πριν από το μεγαλύτερο μέρος της βροχόπτωσης το πρωί.

«Το προσωπικό της φροντίδας των ζώων θα συνεχίσει να παρακολουθεί την κατάσταση καθ’ όλη τη διάρκεια του καιρικού φαινομένου», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.