ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

«Πλημμύρισε» με συνοδούς πολυτελείας η Ν.Υόρκη ενόψει της Συνέλευσης του ΟΗΕ – «Ζαλίζουν» οι τιμές

«Τα κορίτσια έρχονται από το Λας Βέγκας και την Ευρώπη... είναι σαν συνέδριο συνοδών»

«Πλημμύρισε» με συνοδούς πολυτελείας η Ν.Υόρκη ενόψει της Συνέλευσης του ΟΗΕ – «Ζαλίζουν» οι τιμές

Με συνοδούς πολυτελείας «πλημμύρισε» αυτές τις ημέρες η Νέα Υόρκη λόγω της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, με τις τιμές για κάθε… «συνεδρία» να «ζαλίζουν».

Οι διπλωμάτες σύμφωνα με πληροφορίες το πρωί πραγματοποιούν τετ-α-τετ με αρχηγούς κρατών και το βράδυ… ακριβοπληρωμένες συνοδούς.

«Οι δουλειές είναι αυξημένες κατά 20% έως 25%» δήλωσε πηγή στο Page Six της New York Post.

«Τα κορίτσια έρχονται από το Λας Βέγκας και την Ευρώπη… είναι σαν συνέδριο συνοδών», συμπλήρωσε.

«Πηγαίνουν σε ξενοδοχεία επειδή δεν μπορούν να πάνε στις κατοικίες ή στις πρεσβείες. Βγάζουν 3.000 έως 5.000 δολάρια ανά συνεδρία», συμπληρώνει η ίδια πηγή.

Όπως εξήγησε, δεν αναζητούν τη λέξη «συνοδός» στo Google, αλλά στο μέρος της πόλης που διοργανώνεται η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, υπάρχουν μαστροποί, που «παράλληλα» εργάζονται σε μπαρ.

Άδεια τα στριπ κλαμπ – Λειτουργούν μόνο με VIP

Αν και η ζήτηση για συνοδούς πολυτελείας είναι αυξημένη, δε συμβαίνει το ίδιο με τα στριπ κλαμπ, καθώς πολιτικοί και διπλωμάτες, επιθυμούν να μην γίνουν αντιληπτοί.

«Υπάρχει μεγάλη ζήτηση μόνο για τις συνοδούς πολυτελείας. Οι πολιτικοί φοβούνται ότι θα χρησιμοποιηθεί εναντίον τους, αν τους δουν κακόφημα μέρη».

Σε κάθε περίπτωση οι διπλωμάτες που μπορεί να επισκεφτούν κάποιο από τα στριπτιτζάδικα της πόλης για να διασκεδάσουν θα κλείσουν ιδιωτικό δωμάτιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Γίνεται κράτηση για τα VIP δωμάτια και μπορούν να ξοδέψουν από 50.000 έως 100.000 δολάρια τη νύχτα. Κοιτάς τριγύρω και δεν βλέπεις το συνηθισμένο πλήθος των θαμώνων», επισημαίνει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.