
«Βροχή» θετικών σχολίων προκάλεσε μια εντυπωσιακή γυναίκα από τη Σερβία, η οποία με σύντομο βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρθηκε στη Ρωσία.
Μεταξύ άλλων ανέφερε, πως όσα άτομα κατάγονται από τη Ρωσία και έρχονται στην χώρα της, δεν θα έπρεπε να αποκαλούνται ξένοι.
Αντιθέτως, λόγω των ισχυρών δεσμών των δύο χωρών, θα έπρεπε να θεωρούνται αδέρφια.
Δείτε σχετικό βίντεο:
⚡️Обращение сербки к русским, приезжающим в Сербию!
«Русские приехавшие в Сербию,хватит называть себя иностранцами!
Вы не иностранцы — вы братья!» pic.twitter.com/AGr8NzsoKw— Наташа Иванова (@NatasaIvanova9) April 17, 2026
«Ρώσοι που ήρθατε στη Σερβία, σταματήστε να αυτοαποκαλείστε ξένοι! Δεν είστε ξένοι… είστε αδέρφια!», ακούγεται να λέει.
Το βίντεο σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από ΜΜΕ της Μόσχας, τονίζοντας πως υπάρχουν πράγματι στενοί δεσμοί ανάμεσα στα δύο έθνη.
Βέβαια, δεν έλειπαν και οι φωνές που ανέφεραν πως η νεαρή δήλωσε τα προαναφερθέντα, λόγω της ρωσικής της καταγωγής.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.