ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ποδηλάτης έχασε τον έλεγχο και κατέληξε με το κεφάλι στο πίσω μέρος ενός απορριμματοφόρου (βίντεο)

Η δραματική στιγμή συνέβη σε έναν στενό δρόμο στο Νιούλιν της Κορνουάλης 

Ποδηλάτης έχασε τον έλεγχο και κατέληξε με το κεφάλι στο πίσω μέρος ενός απορριμματοφόρου (βίντεο)

Τον γύρω του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο, στο οποίο ένας αδέξιος ποδηλάτης πιάστηκε να πέφτει στο πίσω μέρος ενός φορτηγού απορριμματοφόρου και να προσγειώνεται με το κεφάλι στο εσωτερικό του.

Η δραματική στιγμή συνέβη σε έναν στενό δρόμο στο Νιούλιν της Κορνουάλης την Τρίτη (07/02), καθώς το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του φορτηγού ανακύκλωσης κατέγραψε το ατύχημα στην κάμερα.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter, ο αναβάτης, ο οποίος φέρει μια κόκκινη τσάντα γύρω από τη μέση και την πλάτη του, χάνει τον έλεγχο του ποδηλάτου του, καθώς κατεβαίνει μια ανηφόρα.

Ενώ ακολουθούσε ένα αργά κινούμενο φορτηγό με κάδους απορριμμάτων, κατρακυλά στην πλαγιά και πέφτει με το κεφάλι στο αμπάρι του οχήματος. Η ενσωματωμένη κάμερα βλέπει τον ποδηλάτη να κάθεται στη μέση ενός σωρού σκουπιδιών με τα αναποδογυρισμένα πόδια του παγιδευμένα ανάμεσα στους τροχούς του ποδηλάτου.

Ευτυχώς ο οδηγός του φορτηγού σταματάει, καθώς ένας ψαράς της περιοχής και μια γυναίκα τρέχουν να σώσουν τον ποδηλάτη. Μιλούν με τον άνδρα, ο οποίος φαίνεται να έχει χάσει το κράνος του λόγω της ισχυρής πρόσκρουσης αφού έπεσε μέσα στον κάδο, και τον βγάζουν έξω για να σωθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.