ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ποιος είναι ο «Κουβανός Ironman» που έχει «τρελάνει» το διαδίκτυο: Χτυπάει τον εαυτό του με σφυρί 1.000 φορές την ημέρα

Δείτε το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Ποιος είναι ο «Κουβανός Ironman» που έχει «τρελάνει» το διαδίκτυο: Χτυπάει τον εαυτό του με σφυρί 1.000 φορές την ημέρα

Η περίπτωση του bodybuilder, Lino Tomasén Camacho, έχει «τρελάνει» το διαδίκτυο καθώς φαίνεται να ακολουθεί κάποιες πρωτότυπες, ίσως και επικίνδυνες τεχνικές για την ενίσχυση της σωματικής του δύναμης.

Η μοναδική του συνήθεια περιλαμβάνει την υποβολή του σώματός του στο ανελέητο σφυροκόπημα με ένα μεταλλικό σφυρί, 1.000 φορές την ημέρα. Αυτή η φαινομενικά τολμηρή ρουτίνα δεν του έχει αποφέρει μόνο ένα αφοσιωμένο διαδικτυακό κοινό, αλλά τον έχει επίσης αναγάγει σε μια από τις πιο σημαίνουσες διαδικτυακές προσωπικότητες της χώρας του.

Τα βίντεο που καταγράφουν τις εντυπωσιακές αυτοτραυματικές συνεδρίες του Camacho έχουν εξαπλωθεί σαν πυρκαγιά στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, αιχμαλωτίζοντας την περιέργεια και τη γοητεία περισσότερων από 106.000 θαυμαστών στο Facebook.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ένα συγκεκριμένο βίντεο, ο «Κουβανός Ironman» φαίνεται να συμμετέχει σε μια εικονική αναμέτρηση με έναν πυγμάχο μέσα σε μια πολυσύχναστη πλατεία της πόλης. Σύντομα, βγάζει τα γάντια του μποξ και προχωράει σε μεθοδικά χτυπήματα στο ίδιο του το χέρι με το μεταλλικό σφυρί, μια πράξη που όπως ισχυρίζεται συμβάλλει στην αυξημένη του δύναμη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.