ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ποτέ δεν είναι αργά: Ένας 88χρονος σέρφερ από την Πολωνία διεκδικεί ρεκόρ Γκίνες (βίντεο)

Ο Πιοτρ Ντούντεκ, 88 ετών, από τη Γκντίνια κάνει ιστιοσανίδα από το 1981

Ποτέ δεν είναι αργά: Ένας 88χρονος σέρφερ από την Πολωνία διεκδικεί ρεκόρ Γκίνες (βίντεο)

Το Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες ως ο μεγαλύτερης ηλικίας αθλητής που κάνει σερφ θέλει να καταρρίψει ένας 88χρονος από την Πολωνία.

Ο Πιοτρ Ντούντεκ, από τη Γκντίνια είπε ότι κάνει σερφ από το 1981 και τον ενθάρρυναν οι φίλοι του να δοκιμάσει την κατάκτηση του Παγκόσμιου Ρεκόρ Γκίνες ως ο μεγαλύτερης ηλικίας σέρφερ, αφού ανακάλυψε ότι το προηγούμενο ρεκόρ είχε καταρριφθεί από τον 86χρονο Σαρλς Γιοχάνες Ράτερ το 2000.

Ο Ντούντεκ, ο οποίος έλαβε το προσωνύμιο «Junior» από συναθλητές του σέρφερ στην ηλικία των 80 ετών, ερεύνησε τι χρειάζεται για την κατάρριψη του ρεκόρ και διαπίστωσε ότι έπρεπε να κάνει windsurf τουλάχιστον μία φορά για τρεις συνεχόμενους μήνες, ένα κατόρθωμα που ολοκλήρωσε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Ο δήμαρχος της Γκντίνια χάρισε στον Ντούντεκ ένα τρόπαιο για να γιορτάσει το επίτευγμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ντούντεκ είπε ότι τα στοιχεία από την επίσημη προσπάθειά του υποβάλλονται τώρα στον οργανισμό των Παγκόσμιων Ρεκόρ Γκίνες για επίσημη πιστοποίηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.