ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

ΠΟΥ: «Μέτριος ο κίνδυνος από την κατάληψη εργαστηρίου στο Σουδάν»

«Η κατάσταση και ο κίνδυνος εκτιμώνται ως μέτριοι», δήλωσε ο Τάρικ Τζασάρεβιτς σε συνέντευξη Τύπου στη Γενεύη

ΠΟΥ: «Μέτριος ο κίνδυνος από την κατάληψη εργαστηρίου στο Σουδάν»

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας δήλωσε σήμερα ότι βρήκε, έπειτα από αποτίμηση κινδύνου που διενήργησε, ότι υπάρχει “μέτριος κίνδυνος” που να σχετίζεται με την κατάληψη εργαστηρίου δημόσιας υγείας στην πρωτεύουσα του Σουδάν Χαρτούμ από ένα από τα εμπόλεμα μέρη.

«Η κατάσταση και ο κίνδυνος εκτιμώνται ως μέτριοι», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΠΟ Υγείας Τάρικ Τζασάρεβιτς σε συνέντευξη Τύπου στη Γενεύη.

«Αυτό συμβαίνει γιατί το εργαστήριο δεν μπορεί να παρέχει την κύρια λειτουργία του, που είναι η ανάλυση και τα διαγνωστικά μέσα, λόγω της έλλειψης καυσίμων και εκπαιδευμένου προσωπικού».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο εκπρόσωπος του ΠΟ Υγείας στο Σουδάν δήλωσε την περασμένη εβδομάδα πως υπήρχε «υψηλός βιολογικός κίνδυνος» στην πρωτεύουσα του Σουδάν Χαρτούμ μετά την κατάληψη από ένα από τα εμπόλεμα μέρη του εργαστηρίου όπου φυλάσσονταν παθογόνοι οργανισμοί, όπως ο ιός της χολέρας και άλλα επικίνδυνα υλικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.