ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Πουλήθηκε σε δημοπρασία το κεφάλι του Ε.Τ – Δείτε το εξωφρενικό ποσό

Το animatronic κατασκευάστηκε από τον αείμνηστο καλλιτέχνη ειδικών εφέ Κάρλο Ραμπάλντι

Πουλήθηκε σε δημοπρασία το κεφάλι του Ε.Τ – Δείτε το εξωφρενικό ποσό

Στη δημοπρασία αναμνηστικών Hollywood Legends του Julien’s Auction στο Λος Άντζελες πουλήθηκε έναντι 635.000 δολαρίων το μηχανικό κεφάλι του εξωγήινου Ε.Τ. από την κλασική ταινία επιστημονικής φαντασίας του 1982 του Στίβεν Σπίλμπεργκ «E.T. Το Extra-Terrestrial».

Το animatronic κατασκευάστηκε από τον αείμνηστο καλλιτέχνη ειδικών εφέ Κάρλο Ραμπάλντι και έχει μεταλλικό σκελετό με αφρώδες λάτεξ εξωτερικό δέρμα, ενώ έχει επίσης τη δυνατότητα ενεργοποίησης παλμού στις φλέβες για κοντινές σκηνές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ταινία που ήταν υποψήφια για 9 Όσκαρ κέρδισε 4 συμπεριλαμβανομένου του βραβείο Καλύτερων Οπτικών Εφέ για τον Ραμπάλντι και την ομάδα του.

Σημειώνεται ότι οι δύο πρώτες μέρες της δημοπρασίας ήταν αφιερωμένες σε ρομπότ, μάγισσες, ήρωες και εξωγήινους από ταινίες με εισπρακτική επιτυχία από τη δεκαετία του 1950.

Στολή του Batman που φορούσε ο Μάικλ Κίτον στην ταινία κόμικς «Batman Returns» το 1992 πωλήθηκε έναντι 63.500 δολαρίων. Επιπλέον η ασπίδα του «Captain America, που χρησιμοποιήθηκε από τον Κρις Έβανς στην ταινία του 2011 «Captain America: The First Avenger» πωλήθηκε έναντι 65.000 δολαρίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.