ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Αυτή θα είναι η πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της Κ.Μίντλετον για τον καρκίνο

Θα επιστρέψει στην εργασία του στις 18 Απριλίου

Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Αυτή θα είναι η πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της Κ.Μίντλετον για τον καρκίνο

Μετά την ανακοίνωση της συζύγου του Κέιτ Μίντλετον ότι πάσχει από καρκίνο, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν είχε πραγματοποιήσει κάποια δημόσια έξοδο, ωστόσο τώρα ανακοίνωσε ποια θα είναι η πρώτη του.

Ο 41χρονος διάδοχος του βρετανικού θρόνου, πρίγκιπας Γουίλιαμ, μετά το βίντεο της Κέιτ Μίντλετον ότι νοσεί, αποκάλυψε ότι θα επιστρέψει στην εργασία του στις 18 Απριλίου, για να βοηθήσει στη δημοσιοποίηση οργανώσεων με αντίκτυπο στην κοινότητα και το περιβάλλον στο Surrey και το δυτικό Λονδίνο.

Ο πρώτος σταθμός επίσκεψής του, σύμφωνα με τον Independent, θα είναι το “Surplus to Supper“, μια φιλανθρωπική οργάνωση, που έχει ως στόχο να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ της σπατάλης τροφίμων και της φτώχειας.

Εκεί, θα δει πώς επεξεργάζονται τα υπολείμματα τροφίμων και πώς τα επαναδιανέμουν σε οργανισμούς που τα χρειάζονται στην κοινότητα.

Θα ακολουθήσει επίσκεψη σε έναν από τους ωφελούμενους οργανισμούς, ένα κοινοτικό κέντρο νεολαίας στο Δυτικό Λονδίνο.

Η απόφασή του να επισκεφθεί αυτούς τους οργανισμούς έρχεται στο πλαίσιο της δέσμευσής του να βοηθήσει το περιβάλλον στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού του έργου, το οποίο τον έκανε να ιδρύσει το βραβείο Earthshot το 2020 για να προβάλλει τους καινοτόμους στον τομέα αυτό.

Η επιστροφή του στη δημόσια ζωή έρχεται εν μέσω μιας δύσκολης περιόδου για τη βασιλική οικογένεια, καθώς ο πατέρας του, ο βασιλιάς Κάρολος, και η σύζυγός του, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, δίνουν αμφότεροι μάχη με τον καρκίνο.

Ως εκ τούτου, ο ίδιος απουσιάζει αισθητά από τη δημόσια ζωή, ακυρώνοντας διάφορες υποχρεώσεις φέτος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά στην Κέιτ Μίντλετον, ενώ θεωρήθηκε ότι θα επέστρεφε στα δημόσια καθήκοντα μετά το Πάσχα, εξήγησε ότι δεν θα εργαστεί ξανά μέχρι οι γιατροί της να κρίνουν ότι είναι ασφαλές να το κάνει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.