ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Πρίγκιπας Τζορτζ: «Ο μπαμπάς μου θα γίνει βασιλιάς, οπότε να προσέχετε» είπε στους συμμαθητές του

Διάδοχος πρίγκιπας ετών 9

Πρίγκιπας Τζορτζ: «Ο μπαμπάς μου θα γίνει βασιλιάς, οπότε να προσέχετε» είπε στους συμμαθητές του

Μπορεί ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον να προσπαθούν να μην επιβαρύνουν το μικρό Τζορτζ με ευθύνες, ωστόσο, ξέρουν πολύ καλά ότι μια μέρα θα έχει έναν πολύ συγκεκριμένο ρόλο.

Ο πρίγκιπας Τζορτζ είναι, πλέον, δεύτερος στη σειρά διαδοχής πίσω από τον πατέρα του Γουίλιαμ.

«Μεγαλώνουν τα παιδιά τους, ιδιαίτερα τον πρίγκιπα Τζορτζ, έχοντας επίγνωση του ποιος είναι και του ρόλου που θα κληρονομήσει, αλλά θέλουν να μην τα βαρύνουν με την αίσθηση του καθήκοντος», έγραψε η συγγραφέας συγγραφέα Katie Nicholl στο βιβλίο της The New Royals.

Πάντως, ο πρίγκιπας Τζορτζ φέρεται να κατανοεί το ποιος ακριβώς είναι και ποια είναι η οικογένειά του. Μάλιστα, η συγγραφέας αποκαλύπτει μια ατάκα που είπε ο μικρός πρίγκιπας σε συμμαθητές του.

«Ο Τζορτζ καταλαβαίνει ότι μια μέρα θα γίνει βασιλιάς και ως μικρό αγόρι τσακώνονταν με φίλους στο σχολείο, όταν τους είπε τη φράση-δηλητήριο: “Ο μπαμπάς μου θα γίνει βασιλιάς, οπότε καλύτερα έχετε το νου σας”».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η συγγραφέας ισχυρίζεται ότι η Κέιτ Μίντλετον θαυμάζει τον τρόπο ανατροφής που ακολουθούν ο πρίγκιπας Έντουαρντ και η Σοφία, κόμισσα του Ουέσσεξ, που παρότι βρίσκονται στον πυρήνα της βασιλικής οικογένειας έχουν μια πιο προσγειωμένη προσέγγιση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.