ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πρίγκιπας Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ: Οι αρχές της Νέας Υόρκης διαψεύδουν το ζεύγος – «Δεν υπήρξαν συγκρούσεις και τραυματισμοί»

«Δεν αναφέρθηκαν συγκρούσεις, προσαγωγές, τραυματισμοί ή συλλήψεις»

Πρίγκιπας Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ: Οι αρχές της Νέας Υόρκης διαψεύδουν το ζεύγος – «Δεν υπήρξαν συγκρούσεις και τραυματισμοί»

Την ανακοίνωση του εκπροσώπου του πρίγκιπα Χάρι, περί σχεδόν «καταστροφικής» καταδίωξης από παπαράτσι διέψευσε με ανακοίνωσή της η αστυνομία της Νέας Υόρκης.

Όπως υπογραμμίζει: «Η αστυνομία της Νέας Υόρκης βοήθησε την ιδιωτική ασφάλεια που προστατεύει τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ. Υπήρχαν πολυάριθμοι φωτογράφοι που έκαναν τη μεταφορά τους δύσκολη. O Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ έφτασαν στον προορισμό τους και δεν αναφέρθηκαν συγκρούσεις, προσαγωγές, τραυματισμοί ή συλλήψεις».

Νωρίτερα, εκπρόσωπος του δευτερότοκου γιου του βασιλιά Καρόλου ανέφερε ότι ο πρίγκιπας Χάρι, η σύζυγός του Μέγκαν και η μητέρα της ενεπλάκησαν σε μια «παρ’ ολίγον καταστροφική καταδίωξη με αυτοκίνητα», στην οποία συμμετείχαν «επιθετικοί» παπαράτσι.

Το συμβάν σημειώθηκε αφού το ζεύγος αποχώρησε από μια τελετή απονομής βραβείων του Ιδρύματος Γυναικών, όπου τιμήθηκε η Μέγκαν για το έργο της, το βράδυ της Τρίτης στη Νέα Υόρκη.

«Χθες το βράδυ ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ και η κυρία Ράγκλαντ ενεπλάκησαν σε μια παρ’ ολίγον καταστροφική καταδίωξη από μια ομάδα πολύ επιθετικών παπαράτσι» ανέφερε ο εκπρόσωπος του Χάρι. «Αυτή η αδυσώπητη καταδίωξη, που κράτησε πάνω από δύο ώρες, κατέληξε σε πολλές παρ’ ολίγον συγκρούσεις με άλλους οδηγούς στον δρόμο, με πεζούς και με δύο αστυνομικούς της Νέας Υόρκης» πρόσθεσε.

Μάλιστα, προσθέτοντας ένα πιο… δραματικό τόνο στο περιστατικό ο εκπρόσωπος του ζεύγους είπε ότι η καταδίωξη αυτή θα μπορούσε να αποδειχθεί μοιραία επειδή οι παπαράτσι κινούνταν στο πεζοδρόμιο, περνούσαν με κόκκινο και τραβούσαν φωτογραφίες ενώ οδηγούσαν.

«Μολονότι το να είναι κανείς δημόσιο πρόσωπο συνοδεύεται από κάποιο ενδιαφέρον του κοινού, δεν θα έπρεπε ποτέ να βαρύνει την ασφάλεια οποιουδήποτε. Η διασπορά αυτών των εικόνων, δεδομένου του τρόπου με τον οποίο ελήφθησαν, ενθαρρύνει μια ιδιαίτερα αδιάκριτη πρακτική που είναι επικίνδυνη για όλους τους εμπλεκόμενους» τόνισε ο εκπρόσωπος στην ανακοίνωσή του.

Ο Χάρι και η Μέγκαν αποποιήθηκαν τα βασιλικά καθήκοντά τους το 2020 και μετακόμισαν στις ΗΠΑ, εν μέρει λόγω της «παρενόχλησης» που δέχονταν από τα μέσα ενημέρωσης, όπως την αποκαλούν οι ίδιοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρίγκιπας έχει εμπλακεί σε δικαστική διαμάχη στη Βρετανία με εφημερίδες που τις κατηγορεί ότι χρησιμοποιούσαν αθέμιτα μέσα για να στοχοθετήσουν τον ίδιο και την οικογένειά του. Επιδιώκει επίσης να ανατρέψει μια απόφαση της βρετανικής κυβέρνησης που του αφαίρεσε την ειδική αστυνομική προστασία την οποία απολάμβανε όταν βρισκόταν στη Βρετανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.