ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Πρώην γιατρός του Λευκού Οίκου: «Ο Τ.Μπάιντεν είναι ανίκανος γνωστικά και ψυχολογικά να κυβερνήσει τις ΗΠΑ»

Η έκθεση φυσικής εξέτασης του Αμερικανού προέδρου είναι το λιγότερο ελλιπής

Πρώην γιατρός του Λευκού Οίκου: «Ο Τ.Μπάιντεν είναι ανίκανος γνωστικά και ψυχολογικά να κυβερνήσει τις ΗΠΑ»

O πρώην γιατρός του Λευκού Οίκου επί κυβερνήσεων Μ.Ομπάμα και Ν.Τραμπ και νυν βουλευτής των Ρεπουμπλικανών στο Τέξας, Ronny Jackson, δήλωσε ότι, ο Αμερικανός πρόεδρος Τ.Μπάιντεν είναι «ανίκανος ψυχικά και γνωστικά για να κυβερνήσει».

Ο Τζάκσον (εξαπέλυσε μια σφοδρή κριτική για την εξέταση του Μπάιντεν την Παρασκευή.

«Η πλειονότητα των Αμερικανών μπορεί να δει ότι η ψυχική υγεία του Μπάιντεν βρίσκεται σε πλήρη παρακμή, ωστόσο δεν υπάρχει διαφάνεια από τον Λευκό Οίκο για το τι συμβαίνει, αν μη τι άλλο, για να αντιμετωπιστεί αυτό το ζήτημα και η ανικανότητά του να κάνει τη δουλειά του.

Η έκθεση φυσικής εξέτασης της Πέμπτης επιβεβαιώνει περαιτέρω ότι αυτή η διοίκηση εξακολουθεί να είναι ανένδοτη στην απόκρυψη της αλήθειας».

Πρόσθεσε μάλιστα ότι η «επιδεινούμενη ψυχική υγεία» του Μπάιντεν δεν αναφέρθηκε στο έγγραφο, ούτε αναφέρθηκε ότι έκανε γνωστικό τεστ.

Οι δηλώσεις έγιναν με αφορμή το γεγονός ότι ο Λευκός Οίκος εξέδωσε χθες μια περίληψη της κατάστασης της υγείας του Μπάιντεν με βάση την ανασκόπηση του ιατρικού ιστορικού και μια «λεπτομερή φυσική εξέταση».

«Διαπίστωσε» ότι ο πρόεδρος «παραμένει ένας υγιής, σφριγηλός, 80χρονος άνδρας» και είναι απολύτως ικανός να εκτελέσει τα καθήκοντά του.

Φυσικά, παγκοσμίως, όλοι όσοι διάβασαν την έκθεση αυτή «δαγκώθηκαν» για ευνόητους λόγους.

Οι πρόεδροι των ΗΠΑ δεν έχουν καμία νομική υποχρέωση να περάσουν μια ετήσια ιατρική εξέταση και να δημοσιεύσουν τα αποτελέσματά της, αλλά παραδοσιακά επιλέγουν να το κάνουν, με κάθε κυβέρνηση να αποφασίζει σε ποιες εξετάσεις πρέπει να υποβληθεί ο πρόεδρος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένα ερωτηματικό που απασχολεί τις ΗΠΑ σήμερα, είναι πώς ο Τ.Μπάιντεν θα φτάσει μέχρι τις προεδρικές εκλογές του 2024, καθώς η κατάσταση σε ότι αφορά την πνευματική του διαύγεια, φαίνεται ότι επιδεινώνεται καθημερινά και τα περιστατικά που δείχνουν τα προβλήματά που αντιμετωπίζει έχουν γίνει δεκάδες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.