ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Πρωτοφανές περιστατικό στη Bρετανία: Σκύλος προσπάθησε να κατασπαράξει άλογο της αστυνομίας

«Πιάστε τον σκύλο!», φώναζαν

Πρωτοφανές περιστατικό στη Bρετανία: Σκύλος προσπάθησε να κατασπαράξει άλογο της αστυνομίας

Την τρομακτική σκηνή όπου ένας σκύλος εκτός ελέγχου επιτέθηκε σε άλογο της αστυνομίας στη Βρετανία, κατέγραψε κάτοικος.

Ο ανεξέλεγκτος σκύλος επιτέθηκε σε άλογο της αστυνομίας σε ένα πάρκο, καθώς περαστικοί προσπαθούσαν να σταματήσουν το μαινόμενο κατοικίδιο.

Τα πλάνα, κατέγραψε χθες στο Λονδίνο ένας κάτοικος, καθώς οι αστυνομικοί φώναζαν να σταματήσουν το άγριο μπουλντόγκ,

Διάφοροι περαστικοί φαίνονται στο βίντεο να παρεμβαίνουν, με έναν άνδρα να χρησιμοποιεί ένα κλαδί δέντρου για να προσπαθήσει να απομακρύνει τον σκύλο από τα άλογα κατά τη διάρκεια του περιστατικού, το οποίο πιστεύεται ότι διήρκεσε περίπου πέντε λεπτά.

Οι αστυνομικοί ακούστηκαν να φωνάζουν «πιάστε το σκύλο τώρα», «πιάστε το σκύλο» και καθώς προσπαθούσαν να ελέγξουν τα άλογά τους που κλωτσούσαν βίαια.

Ένας άνδρας ντυμένος με ρούχα παραλλαγής φαίνεται να είναι ο ιδιοκτήτης, ο οποίος φαίνεται να μένει πίσω ενώ άλλα άτομα επεμβαίνουν για να σταματήσουν το σκύλο.

Δείτε τη σοκαριστική στιγμή της επίθεσης στο άλογο

@lailaboll

Watch at your own discretion #victoriapark #london

♬ original sound – Laila Bell

Φωτογραφίες που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα δείχνουν τον άλογο με πολλές ανοιχτές πληγές που καλύπτουν τα πόδια και τον κορμό του μετά την επίθεση του σκύλου.

Όμως ο ιδιοκτήτης του σκύλου δήλωσε ότι το κατοικίδιο ζώο του εκφοβίστηκε και ένιωσε να απειλείται, λέγοντας στη Sun: «Είναι τόσο φιλική. Με οποιονδήποτε άνθρωπο είναι τόσο καλή. Δεν ξέρω γιατί συνέβη αυτό».

Κατηγόρησε επίσης έναν κάτοικο ο οποίος χρησιμοποίησε ένα κλαδί για να κρατήσει τον σκύλο σε απόσταση, ότι ήταν «αγενής», προσθέτοντας: «Ήμουν τόσο θυμωμένος εκείνη τη στιγμή. Είπε ότι δεν έκανα τίποτα, ενώ προσπάθησα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.