ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Αναζητείτε μία εναλλακτική δουλειά; Εταιρία ψάχνει δυο άτομα για να ζήσουν σε ένα νησί και να μετράνε φώκιες

Ποια είναι η αμοιβή που θα δώσει

Αναζητείτε μία εναλλακτική δουλειά; Εταιρία ψάχνει δυο άτομα για να ζήσουν σε ένα νησί και να μετράνε φώκιες

Η εταιρία Manx Wildlife Trust αναζητά δύο εθελοντές για να μετρούν φώκιες σε ένα απομακρυσμένο νησί στη νότια ακτή του Isle of Man για την ετήσια έρευνα που θα ολοκληρωθεί αυτό το φθινόπωρο.

Οι εθελοντές θα μετεγκατασταθούν προσωρινά στο Calf of Man, για να διεξάγουν την ετήσια έρευνα φώκιας για εννέα εβδομάδες με σκοπό να μπορέσουν οι ειδικοί να κατανοήσουν καλύτερα τον πληθυσμό της φώκιας.

Η Manx Wildlife Trust είπε ότι χρειάζονται δύο ενθουσιώδεις εθελοντές για τη διεξαγωγή της έρευνας, η οποία θα έχει διάρκεια 9 εβδομάδων.

Οι αιτήσεις είναι πλέον ανοιχτές και οι εργασίες περιλαμβάνουν καθημερινές επισκέψεις σε χώρους νεογνών για την καταμέτρηση του αριθμού των γεννήσεων και τη φωτογράφηση κάθε ενήλικης φώκιας!

Οι εθελοντές, στους οποίους θα παρασχεθεί κατάλυμα στο Νησί, θα είναι επίσης υπεύθυνοι για την παρακολούθηση κάθε φώκιας καθώς και την καταγραφή του ποσοστού θνησιμότητας.

Σύμφωνα με το Manx Wildlife Trust, το 40% του νησιού είναι ακατοίκητο, με 18 ακτές, 32 παραλίες και 95 μίλια ακτών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αιτήσεις για τις θέσεις εθελοντών, οι οποίες προσφέρουν εβδομαδιαίο επίδομα 40 λιρών για το φαγητό τους, κλείνουν στις 18 Αυγούστο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.