ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Ψυχικό» από Ουκρανή πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών: Φωτογραφήθηκε με βετεράνους του πολέμου για την αποκατάστασή τους

Η Ουκρανή πορνοστάρ στο προφίλ της στο Instagram πέραν των σέξι αναρτήσεων, εκφράζει τη στήριξή της στη χώρας της έχοντας φωτογραφηθεί και με στρατιώτες με την σημαία της χώρας της

«Ψυχικό» από Ουκρανή πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών: Φωτογραφήθηκε με βετεράνους του πολέμου για την αποκατάστασή τους

Η Ουκρανή πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών Γιούλια Σενιούκ φωτογραφήθηκε με βετεράνους του πολέμου στην Ουκρανία που έχουν χάσει τα άκρα τους.

Στόχος από το ημερολόγιο που δημιούργησε να συγκεντρωθούν χρήματα για την αποκατάσταση και τα προσθετικά άκρα των ανδρών που τραυματίστηκαν βαρύτατα στον πόλεμο με τη Ρωσία.

Η 28χρονη Σένιουκ, η οποία στον χώρο των ταινιών για ενήλικες είναι γνωστή ως Josephine Jackson, ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από την φωτογράφιση που έγινε σε θέατρο στην Ουκρανία.

Η Σενιούκ φόρεσε για την περίσταση ένα εντυπωσιακό πράσινου χρώματος φόρεμα ενώ οι 12 στρατιώτες που επελέγησαν για το ημερολόγιο φορούσαν σμόκιν.

«Η μεταμόρφωσή τους αυτή δείχνει μια διαφορετική πλευρά τους για να τονίσει το πόσο όμορφοι κύριοι είναι και για να τους τονώσει την αυτοπεποίθηση» δήλωσε η 28χρονη πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών στο ουκρανικό περιοδικό Obozrevatel. Όπως συμπλήρωσε «αυτά είναι τα συναισθήματα που πρέπει να τους μεταδίδουμε και όχι λύπηση και δάκρυα».

Η κίνηση και οι αναρτήσεις της Σενιούκ προκάλεσαν θετικά σχόλια με αρκετούς να την ρωτούν επίμονα πότε θα κυκλοφορήσει το ημερολόγιο για να το προμηθευτούν.

Η Ουκρανή πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών στο προφίλ της στο Instagram πέραν των σέξι αναρτήσεων, εκφράζει τη στήριξή της στη χώρας της έχοντας φωτογραφηθεί και με στρατιώτες με την σημαία της χώρας της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.