ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πτήση τρόμου πάνω από τον Ατλαντικό – Τραυματίστηκαν ένδεκα άτομα λόγω των αναταράξεων

Πτήση με προορισμό το Μάντσεστερ

Πτήση τρόμου πάνω από τον Ατλαντικό – Τραυματίστηκαν ένδεκα άτομα λόγω των αναταράξεων

Εντεκα άτομα τραυματίστηκαν στην διάρκεια πτήσης από τα Μπαρμπέιντος με προορισμό το Μάντσεστερ, πάνω από τον Ατλαντικό.

Οπως αναφέρει η Daily Mail, η πτήση έφυγε μεσάνυχτα της 23ης προς την 24η Δεκεμβρίου, με Βρετανούς να επιστρέφουν στα σπίτια τους για τα Χριστούγεννα. Περίπου 2,5 ώρες μετά την απογείωση όμως, η πτήση έπεσε σε μεγάλα κενά αέρος σε ύψος 38.000 ποδιών, με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός. Ο πιλότος αναγκάστηκε μάλιστα να αλλάξει πορεία και να προσγειωθεί στις Βερμούδες, καθώς υπήρξαν τραυματισμοί επιβατών.

Κατά την προσγείωση του αεροπλάνου με τους 225 επιβάτες και τα 13 μέλη πληρώματος, διαπιστώθηκε πως έντεκα άτομα είχαν τραυματιστεί αρκετά και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ολοι αναγκάστηκαν να περάσουν τα Χριστούγεννα στο νησί της Καραϊβικής και οι τραυματίες στο νοσοκομείο. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η κατάσταση της υγείας τους, ωστόσο σήμερα είχε προγραμματιστεί νέα πτήση, ώστε να επιστρέψουν στην Αγγλία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.