ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Qatargate: Ο Φραντσέσκο Τζόρτζι είδε την κόρη του την Πέμπτη – Για πρώτη φορά μετά τη σύλληψή του

Ήταν αδυνατισμένος και καταβεβλημένος

Qatargate: Ο Φραντσέσκο Τζόρτζι είδε την κόρη του την Πέμπτη – Για πρώτη φορά μετά τη σύλληψή του

Μόνο μια φορά έχει δει, μέχρι στιγμής, την μόλις 23 μηνών κόρη του, ο Φραντσέσκο Τζόρτζι.

Σύμφωνα με το Star, η συνάντηση έγινε την περασμένη Πέμπτη, στο αστυνομικό τμήμα Βρυξελλών και διήρκεσε περίπου δύο ώρες. Ήταν η πρώτη φορά μετά τις 9 Δεκεμβρίου, που έγινε η σύλληψή του, που είδε το παιδί του.

Ο Τζόρτζι έφτασε στο αστυνομικό τμήμα με χειροπέδες και με αστυνομική δύναμη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν εμφανώς αδυνατισμένος και σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Οι φυλακές που κρατείται ο σύζυγος της Εύας Καϊλή δεν αποτελούν το ιδανικό περιβάλλον για συνάντηση με το παιδί του, γι’αυτό έγινε στο αστυνομικό τμήμα.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, την ερχόμενη Τρίτη αναμένεται να καταθέσει ο πρώην Ιταλός ευρωβουλευτής,  Αντόνιο Παντσέρι.

Τα βελγικά μέσα επισημαίνουν ότι οι δικές του μαρτυρίες «καίνε» την Εύα Καϊλή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ιταλός πρώην ευρωβουλευτής, έχει συνάψει μνημόνιο συνεργασίας με τις βελγικές αρχές, ώστε να καταφέρει να μείωση την ποινή που ενδέχεται να του επιβληθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.