ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Qatargate: Συνελήφθη η λογίστρια του Α.Παντσέρι – Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει σχόλια από την υπεράσπισή της

Qatargate: Συνελήφθη η λογίστρια του Α.Παντσέρι – Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Για το Qatargate, συνελήφθη η λογίστρια της οικογένειας Παντσέρι, Monica Rossana Bellini.

Ειδικότερα, η λογίστρια του Αντόνιο Παντσέρι, ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο του σκανδάλου διαφθοράς στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, συνελήφθη στην Ιταλία, δήλωσε την Τετάρτη στο Reuters πηγή με άμεση γνώση του θέματος.

Η Monica Rossana Bellini, η οποία εργαζόταν για τον πρώην ευρωβουλευτή, συνελήφθη από την ιταλική αστυνομία που ενήργησε κατόπιν αιτήματος των βελγικών αρχών μέσω ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Αντιμετωπίζει κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση, διαφθορά και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει σχόλια από την υπεράσπισή της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Παντσέρι, ο οποίος συνελήφθη στις Βρυξέλλες τον Δεκέμβριο και κατηγορήθηκε μαζί με άλλους τρεις, μεταξύ των οποίων και η Ελληνίδα ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή, συμφώνησε να συνεργαστεί με τις έρευνες με αντάλλαγμα μια μειωμένη ποινή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.