ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρ.Καντίροφ σε Ε.Μασκ: «Ο Β.Πούτιν θα σε πλακώσει στο ξύλο – Είσαι πολύ αδύναμος»

Τσετσένοι κατά Ε.Μασκ

Ρ.Καντίροφ σε Ε.Μασκ: «Ο Β.Πούτιν θα σε πλακώσει στο ξύλο – Είσαι πολύ αδύναμος»

Μάχη έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον ισχυρό άνδρα της Τσετσενίας, Ραμζάν Καντίροφ και τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο Έλον Μασκ λόγω της επίθεσης του τελευταίου στον Βλάντιμιρ Πούτιν.

Ο Καντίροφ έκανε μια ανάρτηση στο Telegram για να προειδοποιήσει τον επικεφαλής της SpaceX. «Έλον Μασκ, μια συμβουλή. Μην συγκρίνεις τη δύναμή σου με εκείνη του Πούτιν. Βρίσκεστε σε δύο εντελώς διαφορετικές κατηγορίες».

Ο αρχηγός της Τσετσενίας είπε ότι ο Ρώσος πρόεδρος «θα πλακώσει στο ξύλο, έναν πολύ πιο αδύναμο αντίπαλο».

Ωστόσο, δεν σταμάτησε εκεί, ο Τσετσένος ηγέτης συνέχισε λέγοντας ότι ο Μασκ θα πρέπει να… φουσκώσει τους μύες του για να μετατραπεί από τον θηλυπρεπή Έλονα στον βίαιο Έλον που πρέπει να είναι για να πολεμήσει τον Πούτιν. Αργότερα απαρίθμησε σαρκαστικά ακαδημίες εκπαίδευσης στην Τσετσενική Δημοκρατία όπου ο Μασκ θα μπορούσε να υποβληθεί σε εκπαίδευση πυροβόλων όπλων και μάχης.

«Θα επιστρέψει από τη Δημοκρατία της Τσετσενίας ως ένα εντελώς διαφορετικό άτομο, η Ελόνα, δηλαδή ο Έλον», είπε ο Καντίροφ τελειώνοντας την επίθεσή του στο αφεντικό της Tesla.

Το αφεντικό της Tesla ανταπάντησε γρήγορα. Ο Μασκ, με ένα tweet, ευχαρίστησε τον Τσετσένο ηγέτη για την προσφορά του και ανέφερε ότι μια τέτοια εκπαίδευση θα του έδινε πολύ μεγάλο πλεονέκτημα έναντι του Πούτιν. Ο ίδιος ανέφερε επίσης ότι αν ο Πούτιν φοβόταν να πολεμήσει, θα χρησιμοποιούσε μόνο το αριστερό του χέρι «και δεν είμαι καν αριστερόχειρας», γράφει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, ο Μασκ άλλαξε το όνομά του στο twitter ως «Elona», το όνομα που χρησιμοποίησε για εκείνον ο Καντίροφ. Αν και οι εκπρόσωποι της ρωσικής κυβέρνησης δεν απάντησαν στα tweets του Μασκ για μονομαχία με τον Ρώσο πρόεδρο, ο επικεφαλής της ρωσικής διαστημικής υπηρεσίας είχε αποκαλέσει τον Μασκ «αδύναμο» που προκάλεσε τον Πούτιν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.