ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Ρωσία: Άγριο ξύλο σε νεκροταφείο μεταξύ εργαζομένων σε γραφεία κηδειών

Οι γιατροί διέγνωσαν ότι ο ένας από τους άνδρες είχε σπασμένη μύτη και ο άλλος είχε κάταγμα στο αριστερό οστό, μώλωπες και εκδορές

Ρωσία: Άγριο ξύλο σε νεκροταφείο μεταξύ εργαζομένων σε γραφεία κηδειών

Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ εργαζομένων σε γραφεία κηδειών σημειώθηκε στην περιοχή Vyborg της περιοχής του Λένινγκραντ, στην είσοδο του νεκροταφείου New Roshchinskoye.

Πέντε άτομα επιτέθηκαν σε έναν 31χρονο εργαζόμενο σε γραφείο τελετών και σε έναν 42χρονο άνεργο με καταγωγή από το Νταγκεστάν.

Σύμφωνα με δημοσιογράφους της Αγίας Πετρούπολης, τα θύματα είχαν φτάσει στο νεκροταφείο την προηγούμενη μέρα για να μοιράσουν φυλλάδια διαφημίζοντας τις υπηρεσίες εγκατάστασης μνημείων. Ωστόσο, στο πάρκινγκ άγνωστοι τους επιτέθηκαν φωνάζοντας: «Ήρθαμε να σβήσουμε τη φωτιά».

Οι επιτιθέμενοι ήταν οπλισμένοι με ρόπαλα, ενώ τοπικά μέσα αναφέρουν χτυπήματα με επιτύμβιες στήλες, αναφέρει το κανάλι Telegram 47 News. Μετά από αυτό, οι δράστες άνοιξαν πυρ με ένα τουφέκι έκλεψαν 117 χιλιάδες ρούβλια από τα θύματα και τράπηκαν σε φυγή.

Ως αποτέλεσμα, οι γιατροί διέγνωσαν ότι ο ένας από τους άνδρες είχε σπασμένη μύτη και ο άλλος είχε κάταγμα στο αριστερό οστό, μώλωπες και εκδορές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την πύλη 78.ru, η αστυνομία αργότερα συνέλαβε έναν από τους υπόπτους, ο οποίος αποδείχθηκε ότι ήταν 33χρονος διαχειριστής άλλης εταιρείας κηδειών που είχε καταδικαστεί επανειλημμένα. Του κατασχέθηκαν ένα ρόπαλο και δύο πέτρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.