ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ρωσία: Σφοδρές αντιδράσεις για ελεγκτή που πέταξε γάτα από τρένο μέσα στα χιόνια

Η γάτα είχε βγει από το κλουβί στο οποίο ταξίδευε

Ρωσία: Σφοδρές αντιδράσεις για ελεγκτή που πέταξε γάτα από τρένο μέσα στα χιόνια

Οργή έχει προκαλέσει στη Ρωσία η κίνηση ελεγκτή τρένου να πετάξει στα χιόνια γάτα που βρήκε μέσα στα βαγόνια με αποτέλεσμα το τετράποδο να πεθάνει από το κρύο.

Ο Twix όπως ήταν το όνομα της γάτας ταξίδευε με τους ιδιοκτήτες του όταν για άγνωστο πως κατάφερε να βγει από το κλουβί της με αποτέλεσμα η γυναίκα ελεγκτής να την θεωρήσει αδέσποτη.

Η στιγμή που η ελεγκτής πέταξε στο χιόνι τη γάτα με τις θερμοκρασίες στην περιοχή να είναι -30 βαθμούς Κελσίου

Το περιστατικό συνέβη στο δρομολόγιο προς την Αγία Πετρούπολη στις 11 Ιανουαρίου όταν το τρένο σταμάτησε στην πόλη Κίροφ.

Όταν οι ιδιοκτήτες της γάτας διαπίστωσαν την εξαφάνισή της, οργάνωσαν μέσω Telegram επιχείρηση εντοπισμού της με το άψυχο κορμί του Twix να εντοπίζεται εννέα ημέρες αργότερα, στις 20 Ιανουαρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά την τραγική κατάληξη για την γάτα περισσότεροι από 300.000 Ρώσοι έχουν υπογράψει αίτηση με την οποία ζητούν την απόλυση της ελεγκτή ενώ άλλοι 100.000 ζητούν την άσκηση δίωξης σε βάρος της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.