Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Ρώσος εργάτης έλαβε λόγω λάθους τους μισθούς 34 συναδέλφων του και αρνείται να τους επιστρέψει!

Κατατέθηκαν στον λογαριασμό του 87.000 δολάρια

Ρώσος εργάτης έλαβε λόγω λάθους τους μισθούς 34 συναδέλφων του και αρνείται να τους επιστρέψει!

Ένας Ρώσος εργάτης εργοστασίου έλαβε λόγω λογιστικού λάθους, 87.000 δολάρια αλλά αρνείται να τα επιστρέψει!

Ο Βλαντιμίρ Ριτσάγκοφ από τη δυτική Ρωσία, έλαβε την πληρωμή της ζωής του χάρη σε ένα λογιστικό λάθος, όταν η εργοδοσία του, του κατέβαλε κατά λάθος όχι μόνο τον δικό του μισθό, αλλά και αυτόν των συναδέλφων του.

Εκτός από την προγραμματισμένη αμοιβή για τις διακοπές του, συνολικά επτά εκατομμύρια ρούβλια (87.000 δολάρια ΗΠΑ) κατατέθηκαν στον λογαριασμό του την ημέρα πληρωμής.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι το εργοστάσιο στην πραγματικότητα τον είχε πληρώσει το ποσό που προοριζόταν για 34 άλλους υπαλλήλους σε διαφορετικό υποκατάστημα της επιχείρησης, λόγω ενός «σφάλματος» στο λογιστικό τους λογισμικό. Η εταιρεία τον κάλεσε αμέσως, ζητώντας του να επιστρέψει τα χρήματα, αλλά αυτός δεν υποχωρούσε. Υπάλληλος πήρε λόγω λογιστικού λάθους τους μισθούς 34 συναδέλφων και αρνείται να τους επιστρέψει

Όταν οι εκκλήσεις τους δεν απέδωσαν, οι εργοδότες του άρχισαν να τον παρενοχλούν και να τον απειλούν, αναγκάζοντάς τον να αλλάξει τον αριθμό του τηλεφώνου του.
Χρησιμοποίησε το τυχαίο «μπόνους» του για να αγοράσει ένα καινούργιο αυτοκίνητο και έφυγε από την περιοχή με την οικογένειά του.

Η κατάσταση επιδεινώθηκε όταν η εταιρεία κατέθεσε μήνυση εναντίον του Ριτσάγκοφ, κατηγορώντας τον ότι σχεδίασε ένα σχέδιο με έναν λογιστή για να τους εξαπατήσει και να τους πάρει τα χρήματα.

Ο τραπεζικός του λογαριασμός παγώθηκε ως αποτέλεσμα της νομικής έρευνας που ακολούθησε, αλλά αφού δεν βρέθηκαν στοιχεία για παράνομη πράξη, η σύλληψή του ακυρώθηκε.

Σε συνέντευξή του στο ρωσικό τηλεοπτικό κανάλι Channel 5, εξήγησε ότι μεταξύ των συναδέλφων του είχε γίνει λόγος για ένα μεγάλο μπόνους για το νέο έτος, γεγονός που τον ώθησε αρχικά να κρατήσει τα χρήματα. Επίσης, υποστήριξε ότι δεν είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει τα χρήματα και τώρα επιδιώκει να εκδικάσει την υπόθεση στο Ανώτατο Δικαστήριο της Ρωσίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.