ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ryanair: Τέλος εποχής για τα αεροπορικά εισιτήρια των 10 ευρώ – Πόσο θα κοστίζουν

Ο CEO της επιχείρησης, πως οφείλεται στις αυξημένες τιμές των καυσίμων

Ryanair: Τέλος εποχής για τα αεροπορικά εισιτήρια των 10 ευρώ – Πόσο θα κοστίζουν

Ο επικεφαλής της Ryanair ενημέρωσε πως ήρθε το τέλος των εξαιρετικά φθηνών ναύλων της αεροπορικής εταιρείας. 

Ο Michael O’Leary, CEO της επιχείρησης, επεσήμανε πως οι αυξημένες τιμές καυσίμων καθιστούν αδύνατη την πώληση εισιτηρίων έναντι 10 ευρώ και εκτίμησε πως το μέσο κόστος θα αυξηθεί από τα 40 ευρώ στα 50, εντός των επόμενων πέντε ετών, καθώς η εταιρεία θα προσαρμοστεί στον αυξανόμενο πληθωρισμό.

«Δεν νομίζω πως θα υπάρξουν πτήσεις των 10 ευρώ πλέον, γιατί οι τιμές των καυσίμων είναι σημαντικά αυξημένες ως αποτέλεσμα της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία» επεσήμανε στο ραδιόφωνο του BBC.

Εκτίμησε πως παρότι οι επιβάτες θα συνεχίζουν να ταξιδεύουν, θα είναι πιο «ευαίσθητοι ως προς το θέμα της τιμής» και θα κάνουν καλύτερη έρευνα αγοράς για την εύρεση ευκαιριών.

Ο O’Leary κάλεσε την πολιτική σκηνή σε Βρετανία και Ευρωπαϊκή Ένωση να καταβάλει προσπάθειες για να πέσει ο πληθωρισμός, προειδοποιώντας πως «σε άλλη περίπτωση τα εισοδήματα των πολιτών και ο πλούτος τους θα δεχθούν μεγάλο πλήγμα».

Επέκρινε, παράλληλα, και τον αντίκτυπο που είχε το Brexit στα αεροπορικά ταξίδι, επισημαίνοντας πως οι εικόνες χάους που έχουν δημιουργηθεί τους τελευταίους μήνες είναι, εν μέρη, αποτέλεσμα του «διαζυγίου» της Βρετανίας με την Ε.Ε.

Κατηγόρησε τον απερχόμενο Βρετανό πρωθυπουργό, Μπόρις Τζόνσον, «και άλλους φιλόδοξους ανόητους» για τη δημιουργία των συνθηκών που έχουν οδηγήσει το Ηνωμένο Βασίλειο σε εργασιακή στενότητα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αν υπήρχε πολύ περισσότερη ειλικρίνεια, ή οποιαδήποτε ειλικρίνεια, από την κυβέρνηση του Μπόρις Τζόνσον, θα έβγαινε και θα παραδεχόταν ότι το Brexit ήταν μια καταστροφή για την ελεύθερη κυκλοφορία του εργατικού δυναμικού και μία από τις πραγματικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η βρετανική οικονομία» δήλωσε ο O’Leary.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.