ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Αίγυπτο: Τουλάχιστον ένας νεκρός και 16 τραυματίες (φωτό-βίντεο)

Επτά ασθενοφόρα έχουν φτάσει στο σημείο του δυστυχήματος ενώ υπάρχουν φόβοι ότι θα αυξηθεί ο τραγικός απολογισμός

Σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Αίγυπτο: Τουλάχιστον ένας νεκρός και 16 τραυματίες (φωτό-βίντεο)

Σιδηροδρομικό δυστύχημα σημειώθηκε στην Αίγυπτο, όπως μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ.

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, που βασίζονται στο υπουργείο Υγεάις της Αιγύπτου, τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχει σκοτωθεί ενώ 16 άλλοι έχουν τραυματιστεί.

Ειδικότερα σε ανακοίνωση του υπουργείου αναφέρονται τα εξής: «Σύμφωνα με έναν πρώτο απολογισμό ένας είναι νεκρός και 16 τραυματίες».

https://twitter.com/MrAkhbaar/status/1633191405886533632

Το Υπουργείο Υγείας και Πληθυσμού επιβεβαίωσε ότι 20 ασθενοφόρα εστάλησαν στον τόπο του σιδηροδρομικού ατυχήματος στο Qalyub, που σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης.

Το Υπουργείο Μεταφορών ανέφερε, σε ανακοίνωσή του, ότι οι τραυματισμοί σημειώθηκαν σε άτομα που βρίσκονταν έξω από το πρώτο βαγόνι του τρένου.

https://twitter.com/DEFCONNEWSTV/status/1633193487720955905

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.