ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σίδνεϊ: Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» κάτω από τον κινητήρα αεροπλάνου (φωτο) 

Η σύγκρουση σημειώθηκε καθώς το αεροπλάνο ρυμουλκούνταν προς την πύλη

Σίδνεϊ: Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» κάτω από τον κινητήρα αεροπλάνου (φωτο) 

Πολλές πτήσεις στο αεροδρόμιο του Σίδνεϊ ακυρώθηκαν σήμερα (22/1) καθώς ένα όχημα ασφαλείας του αεροδρομίου «καρφώθηκε» κάτω από τον κινητήρα αεροπλάνου.

Όπως αναφέρει το Sky News, το συμβάν σημειώθηκε στις 5.30 π.μ., με ένα Mitsubishi L200 που άνηκε σε εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας να καρφώνεται κάτω από το δεξί κινητήρα του αεροσκάφους.

Όπως φαίνεται και από τις εικόνες, το L200 υπέστη εκτεταμένες ζημιές, αλλά ευτυχώς ο οδηγός του pick-up δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο. Μεταφέρθηκε, ωστόσο, στο νοσοκομείο Prince of Wales με μικροτραύματα.

Η σύγκρουση σημειώθηκε καθώς το αεροπλάνο ρυμουλκούνταν προς την πύλη και για αυτό το λόγο δεν υπήρχαν επιβάτες στην καμπίνα του.

Το Airbus A320 θα εκτελούσε 6 πτήσεις εντός της Δευτέρας, οι οποίες εξαιτίας της σύγκρουσης έπρεπε να ακυρωθούν. Οι επιβάτες που είχαν κλείσει θέση στο συγκεκριμένο αεροπλάνο μεταφέρθηκαν σε εναλλακτικές πτήσεις της ίδιας ημέρας.

«Νωρίτερα σήμερα το πρωί, ένα όχημα το οποίο χειριζόταν ένα μέλος του προσωπικού ασφαλείας του αεροδρομίου ήρθε σε επαφή με ένα αεροσκάφος Jetstar ενώ το αεροσκάφος ρυμουλκούνταν», δήλωσε το αεροδρόμιο του Σίδνεϊ, το οποίο επιβεβαίωσε ότι δεν υπήρξαν τραυματισμοί και ότι το αεροσκάφος υποβάλλεται σε προληπτικούς μηχανικούς ελέγχους.

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που όχημα συγκρούεται με αεροπλάνο σε αεροδρόμιο. Υπενθυμίζεται ότι τον Οκτώβριο του 2019, στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» της Κρήτης αυτοκίνητο είχε προσκρούσει σε κινητήρα αεροπλάνου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από το ατύχημα του αυτοκινήτου με το αεροπλάνο δεν υπήρξαν τραυματισμοί ενώ το όχημα απομακρύνθηκε από την πίστα του αεροδρομίου σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.