Ο Μητσοτάκης ήθελε «ήρεμα νερά». Τα πήρε. Μέχρι να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία...

Σκάνδαλο Έπσταϊν: Παραιτήθηκε δισεκατομμυριούχος στο Ντουμπάι για «βίντεο βασανιστηρίων»

Συνδέεται με τα «porta pοtty party»;

Σκάνδαλο Έπσταϊν: Παραιτήθηκε δισεκατομμυριούχος στο Ντουμπάι για «βίντεο βασανιστηρίων»

Διεθνείς διαστάσεις παίρνει το σκάνδαλο με τις αποκαλύψεις των e-mail Έπσταϊν και πλέον δείχνει να έρχεται η σειρά του Ντουμπάι.

Ο δισεκατομμυριούχος Ντουμπάι, Σουλτάν Αχμέντ μπιν Σουλαγιέμ, παραιτείται μετά από email που αποκάλυψε ότι ο Τζέφρι Έπσταϊν τον ευχαρίστησε για το «βίντεο βασανιστηρίων».

Και πλέον αρκετοί θέτουν το ερώτημα αν συνδέονται με τα «porta pοtty party».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.