Qatargate: Στο «φως» φωτογραφίες ντοκουμέντο με τους Α.Παντσέρι και Φ.Τζιόρτζι να κουβαλάνε βαλίτσες με λεφτά

Οι φωτογραφίες είναι από συνάντηση που έγινε πρόσφατα στο ξενοδοχείο Steigenberger

Qatargate: Στο «φως» φωτογραφίες ντοκουμέντο με τους Α.Παντσέρι και Φ.Τζιόρτζι να κουβαλάνε βαλίτσες με λεφτά

Η εφημερίδα La Repubblica, έφερε σήμερα στο «φως» της δημοσιότητας, φωτογραφίες ντοκουμέντο από τις κάμερες του ξενοδοχείου Steigenberger με τους βασικούς πρωταγωνιστές του σκανδάλου διαφθοράς υπέρ του Κατάρ, Qatar Gate, Αντόνιο Παντσέρι και Φραντσέσκο Τζιόρτζι, να φαίνονται να κουβαλάνε με βαλίτσες λεφτά.

Qatar Gate: Οι φωτογραφίες ντοκουμέντο με τους Παντσέρι, Τζιόρτζι να κουβαλάνε τις βαλίτσες με τα λεφτά

Αξίζει να σημειωθεί πως οι φωτογραφίες είναι από μια συνάντηση των βασικών πρωταγωνιστών του σκανδάλου διαφθοράς υπέρ του Κατάρ, που έγινε στις 10.10.2022 στο ξενοδοχείο Steigenberger των Βρυξελλών.

Η συνάντηση φέρεται να έγινε ανάμεσα στον υπουργό Εργασίας του Κατάρ, Αλί Μπεν Σάμιχ αλ Μάρι, τον Αντόνιο Παντσέρι και τον σύζυγο της Εύας Καϊλή, Φραντσέσκο Τζόρτζι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Τζιόρτζι μάλιστα, είχε μαζί του τη μικρή κόρη του ζεύγους σε ένα καρότσι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.