ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Σκάνδαλο υποκλοπών – Βελγική Le Soir: «Στο στόχαστρο της εξεταστικής ο αποδυναμωμένος Μητσοτάκης»

Ακόμα ένα «ράπισμα» από διεθνές μέσο

Σκάνδαλο υποκλοπών – Βελγική Le Soir: «Στο στόχαστρο της εξεταστικής ο αποδυναμωμένος Μητσοτάκης»

Ακόμη μια ημέρα διεθνούς διασυρμού για την κυβέρνηση Μητσοτάκη, καθώς σε εκτενές ρεπορτάζ της αναφορικά με το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων που συγκλονίζει Ελλάδα και Ευρώπη η βελγική εφημερίδα Le Soir κάνει λόγο για «πρωθυπουργό αποδυναμωμένο από το σκάνδαλο των υποκλοπών, που παίρνει «ευρωπαϊκή τροπή».».

Μεταξύ άλλων στο ρεπορτάζ της με τίτλο «Στην Ελλάδα ο πρωθυπουργός αποδυναμώθηκε από σκάνδαλο υποκλοπών», η εφημερίδα παραθέτει ολόκληρο το χρονικό της υπόθεσης των παρακολουθήσεων του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη και του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη, αναφερόμενη παράλληλα στην συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής.

«Το βράδυ της Δευτέρας προς Τρίτη, 142 βουλευτές από τους 299 παρευρισκόμενους ψήφισαν υπέρ της ειδικής εξεταστικής επιτροπής που επιφορτίστηκε να ρίξει φως στο «ελληνικό Watergate», αναφέρει η Le Soir για να συνεχίσει αναφερόμενη στην στοχοποίηση της δημοσιογράφου του Politico, Νεκταρίας Σταμούλη, αλλά και τον διασυρμό που υφίσταται η κυβέρνηση Μητσοτάκη επί καθημερινής βάσεως σε διεθνές επίπεδο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.