ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σκωτία: Διοργανώθηκε το πρώτο εθνικό πρωτάθλημα… αγκαλιάς δέντρου

Ποιοι ήταν οι όροι συμμετοχής

Σκωτία: Διοργανώθηκε το πρώτο εθνικό πρωτάθλημα… αγκαλιάς δέντρου

Διοργανώθηκε το πρώτο εθνικό πρωτάθλημα αγκαλιάς δέντρων στην Σκωτία, πρωταθλητής σε αυτό το παράξενο και πρωτότυπο πρωτάθλημα αναδείχθηκε ο 50χρονος Alasdair Firth από το Rhemore στη χερσόνησο Morvern.

Ντυμένος με ένα κοστούμι παραλλαγής καλυμμένο με φύλλα, ο 50χρονος κέρδισε τον τίτλο αφού διαγωνίστηκε ανάμεσα σε 24 συμμετέχοντες.

Ο αριθμός δε αυτός ήταν διπλάσιος από εκείνον που περίμεναν οι διοργανωτές.

Υπενθυμίζεται δε ότι το παγκόσμιο πρωτάθλημα «TreeHugging» για το 2022 (#TreeHugging2022) θα διεξαχθεί το Σάββατο 20 Αυγούστου ζωντανά από το δάσος HaliPuu στο Levi, της Φινλανδίας.

Οι διοργανωτές δε, καλούν όσους θέλουν να συμμετάσχουν στη διαδικασία να στείλουν στον εικονικό διαγωνισμό την καλύτερη φωτογραφία αγκαλιά με τα δέντρα.

Τώρα περισσότερο από ποτέ, η σύνδεση με τη φύση και η εύρεση γαλήνης και ισορροπίας ανάμεσα στα δέντρα – είτε ζωντανά είτε εικονικά – είναι απαραίτητη, λένε οι διοργανωτές.

Φέτος θα υπάρξουν μερικά νέα στοιχεία στον διαγωνισμό, αλλά «η βασική ιδέα παραμένει η ίδια: η αγκαλιά και το να μοιράζεσαι είναι φροντίδα!» επισημαίνουν.

Οι όροι είναι απλοί:

1. Βρείτε το αγαπημένο σας δέντρο, αγκαλιάστε το και τραβήξτε το μια φωτογραφία με τη λειτουργία Treebuddy.
2. Περιγράψτε γιατί σας αρέσει το συγκεκριμένο δέντρο ή γιατί σας αρέσει γενικά να αγκαλιάζετε δέντρα και προσθέστε την περιγραφή στη λειτουργία Treebuddy.
3. Το Treebuddy καταγράφει αυτόματα τις συντεταγμένες του δέντρου σας και το τοποθετεί στο σωστό σημείο στον παγκόσμιο χάρτη των δέντρων μας. Οι εικόνες θα ελέγχονται.
4. Βεβαιωθείτε ότι έχετε υποβάλει τη φωτογραφία σας έως τις 11 π.μ. το Σάββατο 28 Αυγούστου 2022.

Ο νικητής του διαδικτυακού Παγκοσμίου Πρωταθλήματος TreeHugging 2022 θα προσκληθεί να συμμετάσχει στον ζωντανό διαγωνισμό του 2023 στο δάσος HaliPuu.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα κερδίσει ταξίδι με τρένο για δύο, για τη διαδρομή Ελσίνκι-Ροβανιέμι-Ελσίνκι, διαμονή μιας εβδομάδας για δύο στο Levi και ιδιωτική ξενάγηση για δύο στο δάσος HaliPuu, όλα κατά τη διάρκεια του #TreeHugging2023 του επόμενου έτους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.