ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σκύλος που ντριμπλάρει καλύτερα και από επαγγελματία έχει γίνει viral (βίντεο)

Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου μετρά εκατομμύρια προβολές και χιλιάδες σχόλια

Σκύλος που ντριμπλάρει καλύτερα και από επαγγελματία έχει γίνει viral (βίντεο)

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο, στο οποίο ένας σκύλος ντριμπλάρει καλύτερα και από επαγγελματία.

Διάφορα βίντεο κυκλοφορούν στο διαδίκτυο με σκυλάκια που παίζουν με μια μπάλα και εντυπωσιάζουν. Το συγκεκριμένο τετράποδο ζωάκι όμως είναι υπερβολικά καλό, σε σημείο που «μαγεύει».

Μα είναι δυνατόν ένας σκύλος να παίζει ποδόσφαιρο; Η απάντηση είναι ναι. Όπως θα δείτε και στο βίντεο, δεν σταματά να ταλαιπωρεί με ντρίμπλες τους «αντίπαλούς» του. Σαν άλλος Λιονέλ Μέσι δεν σταματά να ζαλίζει τα άλλα σκυλάκια, κάνοντας διαρκώς κύκλους και αλλαγές κατεύθυνσης, έχοντας κολλημένη πάνω του την μπάλα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 433 (@433)

Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου μετρά εκατομμύρια προβολές και χιλιάδες σχόλια, με τους χρήστες να κάνουν χιούμορ με τις ικανότητές του.

Οι χρήστες του διαδικτύου, όπως ήταν φυσικό έχουν εντυπωσιαστεί με τις ικανότητες του και έσπευσαν να σχολιάσουν. Μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά είναι τα ακόλουθα: «Μπορεί να είναι αυτός που θα σώσει την Τσέλσι», «Καλύτερος από μερικούς παίκτες», «Ο παίκτες πρέπει να ανησυχήσει μετά από αυτό το βίντεο», «Ένα σκυλάκι από το Ροσάριο της Αργεντινής», «Το σκυλί του Μέσι του έσκασε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.