ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σλοβακία: Σύγκρουση αμαξοστοιχίας με ατμομηχανή – 74 άτομα τραυματίστηκαν

Ένα αρκετά παράξενο ατύχημα

Σλοβακία: Σύγκρουση αμαξοστοιχίας με ατμομηχανή – 74 άτομα τραυματίστηκαν

Ένα παράξο ατύχημα συνέβη στην Σλοβακία όπου περισσότεροι από 70 άνθρωποι τραυματίστηκαν σε σύγκρουση τρένων. Συγκεκριμένα, επιβατική αμαξοστοιχία με 100 επιβάτες σταμάτησε λόγω βλάβης και χτυπήθηκε από ατμομηχανή που ερχόταν να βοηθήσει.

Το ατύχημα σημειώθηκε στη γραμμή Βρούκτυ-Βαρίν στην περιοχή Ζίλινα, περίπου 220 χιλιόμετρα βόρεια της Μπρατισλάβα, σε σημαντικό σιδηροδρομικό κόμβο.

Η αστυνομία της Σλοβακίας ανακοίνωσε ότι 59 άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά και τέσσερα πολύ σοβαρά. Συνολικά, 34 άτομα μεταφέρθηκαν σε κοντινά νοσοκομεία.

Οι υλικές ζημιές υπολογίζονται στα δύο εκατομμύρια ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.