ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σοκαριστικές εικόνες στη Μαδρίτη: Τρένο περνάει δίπλα από μεγάλη δασική πυρκαγιά (βίντεο)

Η Ισπανία αντιμετωπίζει ένα ιδιαίτερα ισχυρό κύμα καύσωνα

Σοκαριστικές εικόνες στη Μαδρίτη: Τρένο περνάει δίπλα από μεγάλη δασική πυρκαγιά (βίντεο)

Στα social media κυκλοφόρησε ένα βίντεο το οποίο δείχνει σοκαριστικές εικόνες, καθώς φαίνεται ένα τρένο γεμάτο με επιβάτες να περνάει δίπλα από ένα δάσος στη Μαδρίτη, στο οποίο έχει ξεσπάσει ισχυρή φωτιά.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε στο Twitter και αμέσως έκανε τον γύρο του διαδικτύου, με το τρένο να σταματάει για λίγη ώρα, ενώ μετά συνέχισε κανονικά το δρομολόγιο του.

Σημειώνεται, ότι η Ισπανία αντιμετωπίζει ένα ιδιαίτερα ισχυρό κύμα καύσωνα, το οποίο συνδυάζεται με την παρατεταμένη ξηρασία που επικρατεί σε όλη την Ιβηρική τους τελευταίους μήνες.

Έτσι, σε όλη την Ισπανία έχουν ξεσπάσει ισχυρές φωτιές με την Πυροσβεστική να δίνει διαρκώς μάχη για να θέσει υπό έλεγχο της φλόγες, που έχουν μετατρέψει πολλές εκτάσεις πρασίνου σε στάχτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.