ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σοκαριστική εμπειρία για τους επιβάτες της Spirit Airlines: Αεροπλάνο τυλίχθηκε στις φλόγες (βίντεο)

Το βίντεο δείχνει φλόγες και καπνό να προέρχονται από κάτω από την πτήση 383 της Spirit Airlines μετά την προσγείωση

Σοκαριστική εμπειρία για τους επιβάτες της Spirit Airlines: Αεροπλάνο τυλίχθηκε στις φλόγες (βίντεο)

Οι επιβάτες της πτήσης της Spirit Airlines από την Τάμπα προς την Ατλάντα το πρωί της Κυριακής είναι ασφαλείς αφού το αεροπλάνο έπιασε φωτιά κατά τη διαδικασία προσγείωσης, δήλωσαν αξιωματούχοι του αεροδρομίου.

Το βίντεο δείχνει φλόγες και καπνό να προέρχονται από κάτω από την πτήση 383 της Spirit Airlines μετά την προσγείωση στο διεθνές αεροδρόμιο Hartsfield-Jackson Atlanta.

Σύμφωνα με την Spirit Airlines, ένα φρένο υπερθερμάνθηκε κατά την προσγείωση στο αεροδρόμιο γύρω στις 9:25 π.μ., προκαλώντας φωτιά. Οι πρώτες δυνάμεις κατάφεραν να σβήσουν τις φλόγες. Το αεροσκάφος ρυμουλκήθηκε στην πύλη D2 όπου οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου είπαν ότι οι επιβάτες κατέβηκαν από το αεροπλάνο με ασφάλεια.

Κανείς δεν τραυματίστηκε.

Βίντεο που τραβήχτηκε από επιβάτη σε ξεχωριστό αεροπλάνο δείχνει το αεροσκάφος να σταματά στην άσφαλτο με καπνό να βγαίνει από κάτω . Οι φλόγες φάνηκαν να έρχονται από τον αριστερό πίσω τροχό του αεροπλάνου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.