ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Σοβαρό τροχαίο στην Βρετανία: Εκσφενδονίστηκε μοτοσικλετιστής από γέφυρα – Βίντεο ντοκουμέντο 

Ο 40χρονος μοτοσικλετιστής υπέστη σοβαρά τραύματα και μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή στο νοσοκομείο

Σοβαρό τροχαίο στην Βρετανία: Εκσφενδονίστηκε μοτοσικλετιστής από γέφυρα – Βίντεο ντοκουμέντο 

Ένα σοκαριστικό βίντεο έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία της Βρετανίας το οποίο δείχνει έναν οδηγό αυτοκινήτου να ωθεί έναν μοτοσικλετιστή στη λάθος πλευρά του δρόμου μετά από μία φραστική αντιπαράθεση σε δρόμο στη Βρετανία. 

Καθώς το αυτοκίνητο συγκρούεται με ένα άλλο αυτοκίνητο που κινείται προς την αντίθετη κατεύθυνση, ο αναβάτης της μοτοσικλέτας πετάγεται πάνω από τη γέφυρα και προσγειώνεται στα δέντρα και τους θάμνους.

Ο 40χρονος μοτοσικλετιστής υπέστη σοβαρά τραύματα και μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή στο νοσοκομείο.

Ο απερίσκεπτος οδηγός καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και δέκα μηνών την Πέμπτη 13 Μαρτίου. Είχε δηλώσει ένοχος για δύο κατηγορίες πρόκλησης σοβαρού τραυματισμού με επικίνδυνη οδήγηση στις 20 Δεκεμβρίου 2023.

Είχε επίσης ομολογήσει την ενοχή του για μία κατηγορία πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης με πρόθεση.

Ο κατηγορούμενος στερήθηκε την άδεια οδήγησης για τέσσερα χρόνια και δέκα μήνες – και θα πρέπει να δώσει εκτεταμένη επαναληπτική εξέταση πριν πάρει πίσω την άδειά του.

Ο αξιωματικός της έρευνας της Μονάδας Οδικής Αστυνόμευσης, δήλωσε: «Η υπόθεση αυτή αποτελεί ακραίο παράδειγμα οδικής οργής».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο άντρας δεν διέτρεχε άμεσο κίνδυνο και επέλεξε να αντιδράσει με τρόπο τόσο βίαιο και τόσο δυσανάλογο που μετέτρεψε την οδική διαφωνία σε πολύ σοβαρή επίθεση»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.