ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στα… δύσκολα ο Κάρολος: Καλείται να συμφιλιώσει του πρίγκιπες Ουίλιαμ & Χάρι

Τον τελευταίο χρόνο επικρατεί «ψυχρό» κλίμα μεταξύ του παλατιού & του ζεύγους Χάρι και Μέγκαν

Στα… δύσκολα ο Κάρολος: Καλείται να συμφιλιώσει του πρίγκιπες Ουίλιαμ & Χάρι

Στα… δύσκολα «πέφτει» από νωρίς ο βασιλιάς Κάρολος που καλείται να συμφιλιώσει τους δύο γιους του.

Στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας επιχείρησαν να καλύψουν το «ψυχρό» κλίμα που επικρατεί τον τελευταίο χρόνο μεταξύ του παλατιού και του ζεύγους Χάρι και Μέγκαν.

Τώρα, ο βασιλιάς Κάρολος ευελπιστεί ότι ο χαμός της μητέρας του θα «λυγίσει» τον Χάρι και τη σύζυγό του, έτσι ώστε να βάλουν τέλος στις επιθετικές συνεντεύξεις που παραχωρούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο νέος βασιλιάς της Μεγάλης Βρετανίας ξέρει ότι θα πρέπει να κοπιάσει για να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την καρδιά του βρετανικού έθνους. Σε αυτό αναμένεται να βοηθήσει και η όποια συμβολή του στην επανασύνδεση του Ουίλιαμ με τον αδερφό του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.