ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Στη Σερβία ο Τ.Κάρλσον μετά την συνέντευξη με τον Β.Πούτιν

Έφυγε αφήνοντας τα πράγματά του πίσω στο ξενοδοχείο στη Ρωσία

Στη Σερβία ο Τ.Κάρλσον μετά την συνέντευξη με τον Β.Πούτιν

Ο Carlson μετά τη συνέντευξη με τον Putin αναχώρησε εσπευσμένα για τη Σερβία χωρίς μάλιστα να πάρει τα πράγματά του από το ξενοδοχείο, σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ, όπως η Pravda, ενώ στενοί φίλοι του Αμερικανού δημοσιογράφου, όπως ο Alex Jones υποστηρίζουν «ότι προσπαθεί να σώσει τον κόσμο». 

Είναι σημαντικό για τη Ρωσία, όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι στον κόσμο να εξοικειωθούν με την κοσμοθεωρία και την άποψη του Vladimir Putin, είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Dmitry Peskov όταν ρωτήθηκε για τη συνέντευξη του Ρώσου ηγέτη στον Αμερικανό δημοσιογράφο Tucker Carlson.

Η συνέντευξη του Putin με τον Carlson θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα του Κρεμλίνου το πρωί της 9ης Φεβρουαρίου 2024.

Ο Tucker Carlson είπε νωρίτερα ότι η συνέντευξή του με τον Ρώσο πρόεδρο θα δημοσιευθεί στον ιστότοπό του, καθώς και στον λογαριασμό του στην πλατφόρμα X στις 9 Φεβρουαρίου στις 02.00 ώρα Μόσχας (01:00 ώρα Ελλάδας).

Σύμφωνα με τον Carlson, η συνέντευξη θα δημοσιευτεί ως κινηματογραφημένη, χωρίς επεξεργασία.

Ο Tucker Carlson εθεάθη στο αεροδρόμιο Sheremetyevo της Μόσχας το πρωί της 8ης Φεβρουαρίου.

Αργότερα, το κανάλι Mash Telegram δημοσίευσε μια φωτογραφία του Carlson στην καμπίνα ενός αεροσκάφους.

Ο δημοσιογράφος έφυγε από τη Ρωσία με την πτήση Μόσχα-Βελιγράδι.

Λέγεται επίσης ότι ο Carlson έφυγε από το ξενοδοχείο χωρίς τα πράγματά του.

Δεκάδες δημοσιογράφοι τον περίμεναν έξω από το ξενοδοχείο, αλλά κατάφερε να διαφύγει.

Η επίσκεψη του Tucker Carlson στη Μόσχα, όπως ήταν φυσικό προσέλκυσε την παγκόσμια προσοχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εικάζεται ότι το ταξίδι Carlson στη Σερβία σχετίζεται με τις παρεμβάσεις της ΕΕ στη χώρα αυτή για την εκλογική διαδικασία του Δεκεμβρίου, την οποία οι Βρυξέλλες θεωρούν ότι δεν ανταποκρίνεται στα πρότυπα μίας υποψήφιας προς ένταξη χώρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.