ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Στιγμές χάους σε μίνι μάρκετ στο Λος Άντζελες – Έκλεψαν και κατέστρεψαν τα πάντα (βίντεο)

Ο υπάλληλος φοβήθηκε για τη ζωή του

Στιγμές χάους σε μίνι μάρκετ στο Λος Άντζελες – Έκλεψαν και κατέστρεψαν τα πάντα  (βίντεο)

Στιγμές χάους επικράτησαν στο μίνι μάρκετ 7-Eleven του Λος Άντζελες όταν ένας ανεξέλεγκτος όχλος μπουκάρει μέσα στο κατάστημα.  

Πάνω από εκατό άτομα, σπάνε, κατεδαφίζουν, κλέβουν, πετάνε, καταστρέφουν ότι βρουν μπροστά τους, με τον υπάλληλο βάρδιας φυσικά και να φοβάται για τη ζωή του.

Ο όχλος ανθρώπων που λεηλάτησε το κατάστημα, καταστρέφοντας ολοσχερώς το πλεξιγκλάς μπροστά από το ταμείο και μπουκάροντας ακόμα και πίσω από τον πάγκο, είχε συγκεντρωθεί στον δρόμο στις 15 Αυγούστου.

Ξαφνικά και συντονισμένα μπούκαραν όλοι μαζί στο μίνι μάρκετ, με την κάμερα ασφαλείας να τους δείχνει να αρπάζουν ποτά, τσιγάρα, λαχεία, σακούλες με πατατάκια και πολλά άλλα αντικείμενα.

Σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες, οι ύποπτοι άρχισαν επίσης να πετούν τα αντικείμενα από τα ράφια, ενώ ο υπάλληλος φοβήθηκε για τη ζωή του, καθώς ένας από τους δράστες του πετούσε φαγητό και αντικείμενα πάνω του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.